Jump to content

Motorola Xoom Review

Alex Vercetty
 Share

Recommended Posts

Motorola Xoom Rewiew

Nu de mult a aparut noua tableta Motorola xoom,care dupa asteptari se pare ca va fi ultimul racnet in intregul an 2011!

Xoom Motorola primeste viteza si puterea de la un procesor dual-core, un ecran lat de 10.1 inch, foloseste noul sistem de operare Android, ofera 1080p redare.

Design

Ca orice tableta xoom Motorola este tot ecranul ,oferind 10.1 inch,o rezolutie de 1280×800 cu ecran lat, are o sensibilitate a touch-ului senzationala. Are o fotocamera de 5 megapixeli insotite de un blit cu LED dublu.

Arhitectural, xoom Motorola abate de la mulţime prin încorporarea acestuia Power / butonul Blocare de-a lungul partii din spate a dispozitivului.

Am constatat că xoom funcţionează optim în timp ce a avut loc în poziţie orizontală, din cauza dispunerea comenzilor externe. Butoanele de volum sunt montate în colţul din stânga sus în timp ce toate terminalele pot fi găsite pe partea de jos, format din USB, HDMI, şi incarcator.Mai degrabă decât să se bazeze pe terminal USB pentru suc, xoom Motorola utilizează o conexiune rundă separată care se potriveşte mai degrabă vag şi ar putea fi uşor îndoit sau tunsă off cu un traumatism minor.

In termeni de memorie, xoom are 32GB de memorie interna si va fi capabil sa suporte carduri MicroSD de pana la 32GB.

Xoom Motorola suporta urmatoarele formaturi video : MPEG-4, H.264, H.263 si fisiere MOV.

Preţ şi disponibilitate

Xoom Motorola este acum disponibil de la Verizon Wireless.

Acesta costa 600$ cu un nou contract de doi ani.

motorola-xoom-review.jpg

Am auzit si eu de el. Nu prea stiu ce sa zic sper sa fie dragut.

Am auzit ca bateria va tine 8:20. etc Se spune ca va fi frumos. Acum sa vedem.

Am avut , este destul de misto da are un meniu greu .

Zau ? Nu te cred. Alt post pentru +1.

Edited by Drew

Guest Drew

Am editat titlul topicului desi Review nu cred ca este tocmai potrivit insa trecem peste asta.

Dupa competitia in ceea ce priveste telefoanele Android, se pare ca Motorola inainteaza spre tablete si nu cred ca o face rau, mai ales ca Motorola din cate stiu este o firma apreciata pe piata din America.

Cat despre tableta in sine, nu stiu sa va spun prea multe.

Foarte frumoasa tablita... desi mi se pare ca e putin cam scump;D... parerea mea;D... insa arata foarte bine... si faptul ca are PROCESOR DUAL-CORE ceea ce nici macar PC meu nu il are:|... inseamna ca e mai bun decat PC meu de 100 de ori

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.