Jump to content

Problema placa de retea

Recommended Posts

Nume: Bogdan

Varsta: 14

Ce problema ai?: Mi-am reinstalat windows-ul...iar acum dupa ce am instalat driverul la placa de retea imi zice ca (,) cablul de internet este scos, desi el este conectat.

O scurta descriere a situatiei: Am precizat mai sus.

Screenshot: Nu este nevoie.

Alte precizari: Ledul nu se mai aprinde.

Nume: Bogdan

Varsta: 14

Ce problema ai?: Mi-am reinstalat windows-ul...iar acum dupa ce am instalat driverul la placa de retea imi zice ca (,) cablul de internet este scos, desi el este conectat.

O scurta descriere a situatiei: Am precizat mai sus.

Screenshot: Nu este nevoie.

Alte precizari: Ledul nu se mai aprinde.

internetul tau este prin telefon fix?

sau rds?

internetul tau este prin telefon fix?

sau rds?

RDS

Scoate/baga cablul din nou, sau incearca sa reinstalezi driver-ul.

Sigur e driver-ul bun?

Nu stiu daca e bun driver-ul...l-am luat de pe Net.

Daca l-ai scos de pe net atunci s-ar putea sa nu fie ala bun, ar trebui sa ai un CD de atunci de cand ti-ai cumparat calcul, CD cu drivere etc, asta e sigur problema, nu e ala bun.

Încearcă să nu mai iei prostii de pe net, strânge bani şi cumpărăţi driver din magazin, măcar ştii că ăla merge .

Da, m-am exprimat eu greşit, scuze. Încearcă să întrebi specialiştii , poate ei îţi dă un răspuns mai sigur

Frumoasa tentativa de limba Romana, n-am ce zice :))

ON: Solutia problemei, cauta-ti exact modelul de placa de retea si ia un driver pentru ea. Si eu am patit exact la fel, si nu era driver-ul bun...

Inchis

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.