Motorhead Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Nume: Bogdan Varsta: 14 Ce problema ai?: Mi-am reinstalat windows-ul...iar acum dupa ce am instalat driverul la placa de retea imi zice ca (,) cablul de internet este scos, desi el este conectat. O scurta descriere a situatiei: Am precizat mai sus. Screenshot: Nu este nevoie. Alte precizari: Ledul nu se mai aprinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Nume: Bogdan Varsta: 14 Ce problema ai?: Mi-am reinstalat windows-ul...iar acum dupa ce am instalat driverul la placa de retea imi zice ca (,) cablul de internet este scos, desi el este conectat. O scurta descriere a situatiei: Am precizat mai sus. Screenshot: Nu este nevoie. Alte precizari: Ledul nu se mai aprinde. internetul tau este prin telefon fix? sau rds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Scoate/baga cablul din nou, sau incearca sa reinstalezi driver-ul. Sigur e driver-ul bun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted May 8, 2011 Author Share Posted May 8, 2011 internetul tau este prin telefon fix? sau rds? RDS Scoate/baga cablul din nou, sau incearca sa reinstalezi driver-ul. Sigur e driver-ul bun? Nu stiu daca e bun driver-ul...l-am luat de pe Net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinyShadow Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Daca l-ai scos de pe net atunci s-ar putea sa nu fie ala bun, ar trebui sa ai un CD de atunci de cand ti-ai cumparat calcul, CD cu drivere etc, asta e sigur problema, nu e ala bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONline Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Încearcă să nu mai iei prostii de pe net, strânge bani şi cumpărăţi driver din magazin, măcar ştii că ăla merge . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 Driver din magazin? De unde si cat costa? Eu stiu ca driver-ul se da cand iei si piesa respectiva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONline Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Da, m-am exprimat eu greşit, scuze. Încearcă să întrebi specialiştii , poate ei îţi dă un răspuns mai sigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Da, m-am exprimat eu greşit, scuze. Încearcă să întrebi specialiştii , poate ei îţi dă un răspuns mai sigur Frumoasa tentativa de limba Romana, n-am ce zice ON: Solutia problemei, cauta-ti exact modelul de placa de retea si ia un driver pentru ea. Si eu am patit exact la fel, si nu era driver-ul bun... Inchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts