Jump to content

Intrebari despre bani

Guest andrew2j

Recommended Posts

Guest andrew2j

Buna sunt nou pe acest server si vreau sa va intreb care e cea mai buna modalitate de a face banii?

Am lvl 3 si 48 de ore jucate.

Salut si distractie in continuare pe B-zone!

Buna sunt nou pe acest server si vreau sa va intreb care e cea mai buna modalitate de a face banii?

Am lvl 3 si 48 de ore jucate.

Salut si distractie in continuare pe B-zone!

gasesti masini , pui key si o vinzi

-faci banii la ferma cel mai bine ( farmer)

poti sa iei jobul de la primarie

Cel mai bine, te inarmezi cu rabdare, te angajezi ca fermier, de preferat este sa lucrezi la ferma a 2(deoarece este liber mai mereu) apoi, cand faci lvl 5, intri intr-o factiune, respectuos, muncesti, si incepi usoru cu usori sa iti faci bani:), si sa nu imprumuti nimanui, decat celor foarte cunoscuti

Succes la munca!

Cea mai buna modalitate de a face bani este sa te angajezi la ferma.Cum faci asta?Te duci la ferma si acolo vei gasi un "i".Te duci la acel "i" si tastezi comanda /join apoi /accept job.Apoi te urci intr-o combina, pe care o gasesit la ferma si tastezi /farm, mai incolo te descurci tu.O alta modalitate buna de a face bani este sa joci pentru a primi payday, pe /sleep sau normal mode.Indicat ar fi sa nu stai pe /sleep deoarece nu iti creste "Played Hours", iar cu cat ai mai multe ore jucate cu atat payday-ul este mai mare.Ti-am insemnat pe harta unde se afla cele doua ferme.

Harta

Te sfatuiesc sa intrii aici si sa iti alegi unul dintre acele job-uri. Parerea mea este sa alegi job-ul de Arms Dealer. Bafta la facut bani.

Eu asa am facut si iti recomand :

Pana la level 3 fa-te Farmer // dupa ce ai strans multicei bani fa-te arms dealer ca sa poti sa ai bani de materiale etc / vinzi // apoi punete sa faci skill la niste joburi , gen mechanic ....si daca vrei fa-te Car Jacker

Bafta.

Guest andrew2j

Va multumesc pentru sugestii dar eu am nevoie de banii pentru o masina sau o casa ca asa mi-as lua cu key dar se pierd si de aceea am adresat intrebarea

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.