Jump to content

Am si eu o idee

Guest BlahBlah2
 Share

Recommended Posts

Guest BlahBlah2

In primul rand am putea face ca de exemplu un/niste oras(e) in care fiecare player sa aiba un patrat in care sa-si poata face casa si asa ar putea deveni un oras mai "modern" si fara ca cineva sa iti distruga proprietatea.Fiecare Player trebuie sa puna un semn cu acui e casa si numele casei. Si orasul sa se faca ca si spawnul doar cu pereti de 5-6 patratele ca sa nu poata intra zombi. Sper sa iau cat mai multe pro-uri.

interesanta idee sa fie 1 spital in oras(spawn) primarie pt admini si mai stiu eu ce ..joburi "imaginare" adik iti zice unu de la primarie (admin)fa aia si iti dau 65 dalea sau ceva de genu nush ar fi mai interesant

Guest BlahBlah2

Scuzati reply-ul dar daca tot compunem fiecare cate ceva sa va ajunge la ceva incredibil... deci postati arugmentarile voastre. Si putem organiza o sala ca ceva de genul romanii au talent cu constructii. Cum ar fi ceva e genul. http://www.youtube.com/watch?v=LnsQErE5toM

Edited by BlahBlah2

Ca sa facem ce vrei tu, e nevoie de materiale ,date din admin,ceea ce mai nou este interzis ! Vrei a iti faci oras?Fa'l in single player cu hack'uri de stone infinit si alte prostii,aici e mod survival !

Deci Contra !

EDIT: Iti poti faci si tu un minioras,indrepti o portiune mai mare,ceri protectie si iti faci acolo tot ce vrei . . .Asta daca ai chef sa stai cel putin 2 saptamani sa aduni materiale ,pentru ca ,daca faci ce e in filmul ala,iti trebuie stone,coal,iron,diamant la greu . ..

Edited by AnonimUser

Ca sa facem ce vrei tu, e nevoie de materiale ,date din admin,ceea ce mai nou este interzis ! Vrei a iti faci oras?Fa'l in single player cu hack'uri de stone infinit si alte prostii,aici e mod survival !

Deci Contra !

EDIT: Iti poti faci si tu un minioras,indrepti o portiune mai mare,ceri protectie si iti faci acolo tot ce vrei . . .Asta daca ai chef sa stai cel putin 2 saptamani sa aduni materiale ,pentru ca ,daca faci ce e in filmul ala,iti trebuie stone,coal,iron,diamant la greu . ..

Te inseli dureaza mai mult de 1 an fara jackuri pe single trebuie si wool si gold si mai stiu eu ce la greu pt ce e in filmu ala da eu ziceam de ceva mic acolo un spital si restu casa la fiecare sau 1 bloc cu etaje de inchiriat ..

Nu sunt suficiente materiale pentru a realiza un oras. Momentan ... Fiecare isi va construi o casa si eventual se va forma un oras (preferabil la nivelul marii).

@ BlahBlah2, orasul din acel videoclip a fost realizat in creative sau world edit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.