Jump to content

Intrebare

AUDI RS8

Recommended Posts

Poti face bani usor de la level 3 spun eu, cand poti lua licenta de materiale si sa poti procura materiale si vinde arme , eu spun ca pentru level mic e buna meseria de arms dealer

Iti sugerez sa iti iei jobul Farmer.

Cum il iei ? Te duci la primarie si o gasesti un "i" te duci acolo si scrii /enter dupa o sa mai gasesti un "i" primul din fata dupa tastezi comanda /takejob farmer si apoi te duci la Farm te urci intr-o combina si tastezi comanda /farm

Primaria !!!

Farm 1 !!!

Farm 2 !!!

Poti face bani usor de la level 3 spun eu, cand poti lua licenta de materiale si sa poti procura materiale si vinde arme , eu spun ca pentru level mic e buna meseria de arms dealer

Si de unde iau jobul de arms dealer?

Si de unde iau jobul de arms dealer?

Jobul de arms dealer il iei de la pistolu de la strada principala , daca vrei mai multe informatii mergi la RPG.B-Zone.Ro:7777 Roleplay -> Factiuni -> Secondary Jobs -> Joburi ilegale , daca nu ma insel asta e traseul.

Sper ca te'am ajutat !

Sunt nou pe sv.Am lvl 3 si jobul de car mechanic.Cum pot face bani mai multi si usor?

Salut,iti dau un sfat util.Pana la level 5 iti sugerez sa muncesti la ferma(Dupa parerea mea e cel mai profitabil job pentru newbie)dupa care la level 5 sa aplici la o factiune pasinica(Taxi Cab Company,News Reporter,School Instructor,Fireman/Paramedic,Tow Car Company)iar cand faci level 10+poti aplica la o mafie(Corleone,Barzini,Stracci,Cuneo,Paterno,Tattaglia)dupa care la level 15+poti intra intr-un departament(Police Departament,National Guard,Federal Bureau of Investigation)sau intr-o agentie(Hitman Agency).Sper ca a fost un sfat util.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.