Jump to content

Consumati suplimente nutritive?

Addyn
 Share

Recommended Posts

Iau si recomand oricui vrea sa slabeasca/sa fie mai atent/sa se concentreze mai bine/sa aiba o viata mai sanatoasa/si multe altele. Omega 3 cu ulei de peste.

Am incercat vreo 2 cutii.. Mi le-a luat bunica-mea.. Cica sunt foarte bune.

Sincer, nu am simtit niciun efect, le-am luat pentru ca imi place aroma lor :))

*Nu am luat niciodata suplimente nutritive, dar ma gandesc sa iau.. Sala nu fac, am acasa tot ce imi trebuie.. Haltera si 4 gantere :-? Efecte se vad, insa daca nu lucrez mai mult de 2 zile consecutive cu ele, parca mi se cam lasa muschii :-?

O sa ma documentez despre "homemade protein shakes", simt ca alimentatia normala nu e suficienta.

Nu comsum asa ceva.

Nu consum

Amandoi primiti cate un Advetisment Verbal,trebuia sa argumentati de ce nu sau daca nu trebuia sa ne dezvaluiti si noua regimul vostru sanatos.

Care vor sa slabeasca le recomand carnitina, nu are un gust stralucit dar se spune ca te ajuta la slabit. Am luat timp de o luna si + sala , am slabit in jur de 6 kg. Nu a fost un mare record,insa m-a ajutat.

Acum fac sala sanatos, fara proteine,doar diete. Ma ajuta mult.

Si eu mananc niste Batoane Fitness ,Si fac si efor ..(Fotbal de performanta) Si ma ajuta foarte mult

Mda ... Mananc niste Fittnes Si ma simt in forma ... De sucurile Fittnes Drink ...sincer nu am auzit inca.... si nu am gustat sa va spun rezultatul obtinut

Warn-up,ai primit Avertismentul din nou si asta e a 2-a abatere aici.

Nu iau . Nu consider ca am nevoie de ele .

Eu fac sala de ceva timp,dar nu am consumat niciodata...

Eu nu iau pentru ca nu-mi plac asa de mult si simt ca nu am nevoie sa iau asa ceva.. .

Daca spuneti ca nu folositi,impartiti-ne si noua regimul vostru sanatos va rog,folosind edit.

Edited by Ca p pY

Da...pentru ca daca iei astfel de suplimente fara sa faci efort te ingrasi.

Un prieten lua astfel de suplimente.Eu unul nu iau,mi se par niste porcarii care nu sunt sanatoase,prefer sa mananc cat mai natural si sa nu iau tot felul de vitamine si mai stiu eu ce

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.