Jump to content

Consumati suplimente nutritive?

Addyn
 Share

Recommended Posts

Dacă faci sală,ai nevoie de carbohidraţi şi multe proteine.Ele pot fi provenite din fructe,legume,carne,etc.

Batoanele fitness sau oricare altele sunt mai mult nişte nutrienţi care-ţi taie pofta de mâncare,făcându-te să arzi grăsimile mai uşor..Ideea e că îţi dă metabolismul peste cap şi îţi slăbeşte imunitatea.

Am făcut şi eu sală,aveam program încărcat şi consumam multă carne(fără nici un pic de grăsime) şi mi-am întărit destul de bine fibra.

Părerea mea că orice produs,de la creatină până la batoane fitness,sunt nişte porcării de care te poţi lipsi cu uşurinţă.Un regim mai echilibrat(legume + carne fără grăsime + fructe) e mult mai eficient decât chimicalele industriale.

Ce-mi place cum vorbiti toti despre suplimente nutritive fara sa aveti idee macar de ce se inseamna "supliment".

Imi iau libertatea de a muta acest topic in cadrul categoriei 'Sanatate'.

ON: Da, iau aminoacizi, in special pentru aceia neesentiali care nu se gasesc in mancare si carnitina.

Ce-mi place cum vorbiti toti despre suplimente nutritive fara sa aveti idee macar de ce se inseamna "supliment".

Imi iau libertatea de a muta acest topic in cadrul categoriei 'Sanatate'.

ON: Da, iau aminoacizi, in special pentru aceia neesentiali care nu se gasesc in mancare si carnitina.

Să ştii că google nu te face mai deştept.De cuvântul "carnitină" nu am auzit în viaţa mea,aşa că explică şi tu sensul,iar pe lângă asta,aminoacizii constau în compunerea proteinelor şi nu poate fi numit supliment.

Corect, chiar ca nu te mai destept google, asa ca inceteaza sa-l mai folosesti.

Carnitina e un aminoacid neesential pe care nu il gasesti in mancare si care pune glanda in miscare. Cand nu faci efort si esti sedentar, glanda tiroidala nu produce cele necesare arderii grasimii, de aici si ingrasatul. Practicand un sport si ajutand glanda principala cu suplimente vei avea rezultate mult mai bune.

Aminoacizii sunt de doua tipuri, esentiali si neesentiali. Pe cei esentiali ii poti gasi in alimente, pe cand pe cei neesentiali nu ii gasesti in mancare, prin urmare ii poti obtine doar din suplimente. Practicand orice fel de sport, automat luand si aminoacizi neesentiali resultatele cresc direct proportional.

Daca tot nu ai o treaba cu subiectul asta, macar fa un bine tuturor si taci din gura. Aroganta asta te pune intr-o lumina proasta pe tine, nu pe mine. Doar din faptul ca nu ai stiut ce e carnitina, dar in schimbi te dai mare nutritionist pe aici imi dovedesti ca esti si arogant si nici nu stii despre ce vorbesti.

*Aminoacizii sunt cei care construiesc proteinele, nu cei care constau (cand spui constau, se intelege ca sunt si alti factori adiacenti).

Poate că ai dreptate,dar din ce ştiu eu şi din ce am învăţat la biologie plus că m-am informat,ceea ce spui tu nu are relevanţă.

Analizând ce-ai zis,ai menţionat că aminoacizii sunt de două feluri: esenţiali şi neesenţiali,cei de tipul doi,fiind neesenţiali,cu ce te ajută la creştere?

Poate că ai dreptate,dar din ce ştiu eu şi din ce am învăţat la biologie plus că m-am informat,ceea ce spui tu nu are relevanţă.

Analizând ce-ai zis,ai menţionat că aminoacizii sunt de două feluri: esenţiali şi neesenţiali,cei de tipul doi,fiind neesenţiali,cu ce te ajută la creştere?

Of, geniule. Spui ca am dreptate si in aceeasi propozitie revii si spun ca nu e relevant ce zic.

Puteai sa te gandesti si tu logic, daca proteinele sunt de 2 feluri, iar daca intr-un corp uman normal, proteinele sunt alcatuite doar din cei esentiali, aia neesentiali ce fac? Nu e logic ca alcatuirea proteinelor va fi mult mai buna?

Sincer, pe mine cand ma depaseste o discutie, sau un subiect, nu continui sa fac pe desteptul. Las capul plecat si ascult, dar vad ca aceasta calitatea nu se gaseste la nimeni in ultima perioada.

Of, geniule. Spui ca am dreptate si in aceeasi propozitie revii si spun ca nu e relevant ce zic.

Puteai sa te gandesti si tu logic, daca proteinele sunt de 2 feluri, iar daca intr-un corp uman normal, proteinele sunt alcatuite doar din cei esentiali, aia neesentiali ce fac? Nu e logic ca alcatuirea proteinelor va fi mult mai buna?

Sincer, pe mine cand ma depaseste o discutie, sau un subiect, nu continui sa fac pe desteptul. Las capul plecat si ascult, dar vad ca aceasta calitatea nu se gaseste la nimeni in ultima perioada.

Am spus că poate ai dreptate,nu că ai,iar eu consider că nu are relevanţă ceea ce zici.

În fine.

Edited by Gregory House

Am spus că poate ai dreptate,nu că ai,iar eu consider că nu are relevanţă ceea ce zici.

În fine.

Nu are relevanta in comporatie cu......? Nici romana nu stii sa vorbesti?

Un dialog nu se termina cu 'in fine'.

Si da, e foarte relevanta explicatia pe care ti-am dat-o vis-a-vis de carnitina.

Relevanţa nu trebuie să fie(neapărat) în comparaţie cu ceva,iar o conversaţie o termin cu ce vreau eu.Eşti moderator iar eu fost moderator,cred că ne-am abătut amândoi de la topic,so let's stop.Dacă e ceva,dă-mi PM.

Relevanţa nu trebuie să fie(neapărat) în comparaţie cu ceva,iar o conversaţie o termin cu ce vreau eu.Eşti moderator iar eu fost moderator,cred că ne-am abătut amândoi de la topic,so let's stop.Dacă e ceva,dă-mi PM.

Relevanta inseamna ca un lucru sa fie important, sa conteze. Tu m-ai intrebat ce face carnitina si ce fac aminoacizii, ti-am spus pentru ce sunt si ce fac si ai spus ca nu e important. In contextul asta nu ai cum sa spui ca nu e relevant neraportandu-te la ceva.

Am consumat timp de 2 luni, cand faceam sala. Dar din cauza unor probleme sa sanatate am fost nevoit sa renunt la ele :(. Se pare ca nu tot timpul fac bine organismului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.