BlueAngel Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Nume: Bogdan Varsta: 15 Ce problema ai?: cu un mouse O scurta descriere a situatiei: introduc mouse-u si nu mi se misca sageata deloc. e un mouse asus cae l-am primit impreuna cu laptop-ul. Screenshot: nu e nevoie Alte precizari: am facut update la drivere cu driverscanner si am instalat unu iar acum nu-mi mai merge mouse-u... iar cand dau sa instalez driver-u ala mi se blocheaza pc-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeavyMetalBallz Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 (edited) Nume: Bogdan Varsta: 15 Ce problema ai?: cu un mouse O scurta descriere a situatiei: introduc mouse-u si nu mi se misca sageata deloc. e un mouse asus cae l-am primit impreuna cu laptop-ul. Screenshot: nu e nevoie Alte precizari: am facut update la drivere cu driverscanner si am instalat unu iar acum nu-mi mai merge mouse-u... iar cand dau sa instalez driver-u ala mi se blocheaza pc-u. Salut !Pentru inceput incearca mouseu' pe un alt PC/laptop, daca merge incearca urmatoarele lucruri: 1.Introdu USB-u' in PC cand e aprins si da-i restart, daca nu merge, incearca sa schimbi slotul usb-ului. 2.Intra-n device manager si da disable la mouse si dupaia enable folosindu-te de tastatura (TAB si sagetele + enter) 3.Poate ai instalat un program numit libusb sau ceva de genu', ala ar putea sa-ti strice treaba. PS:Daca e varianta nr. 3, dezinstaleaza-l si dupaia instaleaza-l folosind run as administrator + compatibility mode pe windows XP SP 3(daca ai windows 7...) Sper ca te-am ajutat, succes ! Edited May 19, 2011 by Sellx Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0yaL FluSh Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Eu cred ca nu era bun USB-ul si poate de aceea n-a mers mousu,dar poate fi si chestia cu acel program. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts