Jump to content

Problema mouse

BlueAngel
 Share

Recommended Posts

Nume: Bogdan

Varsta: 15

Ce problema ai?: cu un mouse

O scurta descriere a situatiei: introduc mouse-u si nu mi se misca sageata deloc. e un mouse asus cae l-am primit impreuna cu laptop-ul.

Screenshot: nu e nevoie

Alte precizari: am facut update la drivere cu driverscanner si am instalat unu iar acum nu-mi mai merge mouse-u... iar cand dau sa instalez driver-u ala mi se blocheaza pc-u.

Nume: Bogdan

Varsta: 15

Ce problema ai?: cu un mouse

O scurta descriere a situatiei: introduc mouse-u si nu mi se misca sageata deloc. e un mouse asus cae l-am primit impreuna cu laptop-ul.

Screenshot: nu e nevoie

Alte precizari: am facut update la drivere cu driverscanner si am instalat unu iar acum nu-mi mai merge mouse-u... iar cand dau sa instalez driver-u ala mi se blocheaza pc-u.

Salut !Pentru inceput incearca mouseu' pe un alt PC/laptop, daca merge incearca urmatoarele lucruri:

1.Introdu USB-u' in PC cand e aprins si da-i restart, daca nu merge, incearca sa schimbi slotul usb-ului.

2.Intra-n device manager si da disable la mouse si dupaia enable folosindu-te de tastatura (TAB si sagetele + enter)

3.Poate ai instalat un program numit libusb sau ceva de genu', ala ar putea sa-ti strice treaba.

PS:Daca e varianta nr. 3, dezinstaleaza-l si dupaia instaleaza-l folosind run as administrator + compatibility mode pe windows XP SP 3(daca ai windows 7...)

Sper ca te-am ajutat, succes !

Edited by Sellx

Eu cred ca nu era bun USB-ul si poate de aceea n-a mers mousu,dar poate fi si chestia cu acel program.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.