Jump to content

Care sunt cele mai apreciate calităţi ale unui profesor?

Superdry
 Share

Recommended Posts

Ca profesorul sa fie de treaba, sa te intelegi bine cu el, chiar eu am facut un experiment, in clasa IX si X, nu ziceam nimic la orelele lui, m-am imprietenit bine cu el, prin a XII, puteam sa zici imi bag ****, orice prostie, el radea cu noi, puteam zice orice, nu se supara, dar se supara, cand faceam absente, nu ii place sa facem absente la orele lui cat si la alte materi...

In primul rand, tin foarte mult la cum este el ca om. Mai mult chiar decat felul sau de a preda sau severitatea sa. Daca e in stare sa-mi demonstreze ca e om cu elevii sai, eu sunt multumit de dansul si am o parere buna despre el.

Severitatea aduce si ea un beneficiu atat profesorului in cauza, cat si elevului, desi initial suntem tentati sa criticam aceasta calitate, majoritatea. Simtul umorului totusi, il poate apropia mai mult de clasa sa. Deci n-ar trebui sa lipseasca nici acesta.

Indulgenta.. nu prea multa, dar suficienta cat sa inteleaga totusi un elev cand acesta ii spune ca "s-a simtit rau / a fost plecat aproape toata ziua si nu si-a putut face tema pe ziua urmatoare" (in cazul cand chiar este asa).

O combinatie intre astea ar reprezenta pentru mine proful ideal, si cunosc vreo cativa care se incadreaza. Pe aceia, ii respect sincer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.