Jump to content

B-zone Walpaper

Vinnie Chase
 Share

Recommended Posts

Imi place ca ai incercat stilul lu' Stephan,cu wallpaperul asta.

Vezi ca se scrie wallpaper nu walpaper,oricum ai 1+ de la mine pentru efort,e bine ca ai incercat,felicitari.

Intr-adevar o lucrare reusita.

Imi place foarte mult si cred ca ar fi trebuit sa mentionezi toate factiunile de pe server in wallpaper in loc de "girls..." si ce ai mai pus tu pe acolo.

Atunci, chiar ca ar fi fost ceva senzational.

Intr-adevar o lucrare reusita.

Imi place foarte mult si cred ca ar fi trebuit sa mentionezi toate factiunile de pe server in wallpaper in loc de "girls..." si ce ai mai pus tu pe acolo.

Atunci, chiar ca ar fi fost ceva senzational.

Inteleg,sper c-ai observat ca n-am pus absolut nici o mafie..

Am pus cateva care mi-au venit in minte,walpaper-ul asta,vroiam si sper eu c-a iesit ceva gen amestecatura,adica cate un pic de aici si putin de'acolo si tot asa.

Mie unu imi place ce mi-as iesit,bine am si cateva nemultumiri dar astea,sper ca pe parcurs sa le remediez .

Varianta 1 e mai faina . A doua e prea goala in partea de jos si sus , cand te uiti la ea simti ca ceva lipseste jos si sus de asta prima e mai buna .

Imi plac culorile dar sunt unele fonturi care nu au ce cauta acolo cum e cel de la Las Venturas si Crazy sau Girls.

Oricum e faina dar asa ca nota personala e mai faina a lui Stephan , e oleaca mai rafinata .

Ai plus bravo:)

Varianta 1 e mai faina . A doua e prea goala in partea de jos si sus , cand te uiti la ea simti ca ceva lipseste jos si sus de asta prima e mai buna .

Imi plac culorile dar sunt unele fonturi care nu au ce cauta acolo cum e cel de la Las Venturas si Crazy sau Girls.

Oricum e faina dar asa ca nota personala e mai faina a lui Stephan , e oleaca mai rafinata .

Ai plus bravo:)

Mersi snooper,am trecut prin o reinstalare de windows completa,font-urile s-au cam dus,a fost si perioada asta cu liceul si nu prea am avut timp sa ma ocup indeajuns cu Photoshop-ul.

de'acum inainte eu o sa petrec mai mult timp cu photoshop-ul in taskbar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.