Dreams Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Nickname: DreamsS Screenshot-uri: - Informatii despre PC (configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.): Totul e inregula aici. Descrierea situatiei: Pai, acum cateva zile s-a bagat versiunea 1.6, iar ieri din cauza bugurilor s-a reintrodus versiunea 1.5 . Vreau sa spun ca pe versiunea 1.6 imi mergea perfect, fara nici o problema. Cand s-a bagat 1.5 a inceput sa-mi mearga in lag, daca scriu ceva arata peste cateva minute etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evghin Apollo Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Asa imi face si mie. Cat stau 1-2 minute pe server pana sa iau crash cu eroarea aceea cu Java, scriu ceva pe /g si apare peste 30 de secunde daca nu mai mult... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 O sa se rezolve problema , la toti e asa , nu doar la tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts