DonAlex Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 (edited) "Supernatural" este povestea lui Sam si a lui Dean Winchester, doi frati uniti de acelasi destin: ei calatoresc prin tara cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii. In timpul acestei lupte cu raul, Sam descopera multe lucruri despre sine, despre care nu stia pana atunci. Incurajati de propriul tata sa se avante in aceasta aventura pentru a gasi creatura care le-a ucis mama cu multi ani in urma, cei doi frati declanseaza o adevarata vanatoare a demonilor. Vampirii, varcolacii si fantomele sunt doar cateva dintre creaturile cu care Sam si Dean se confrunta. Pe parcurs ei vor fi ajutati de catre ingeri, arhangheli si lupta lor impotriva fiintelor intunericului se va extinde si va capata dimensiuni "biblice", fiind in permanenta o batalie intre bine si rau, ingeri si demoni. Edited May 29, 2011 by DonAlex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Sunt la zi cu el ,dar episodul 22 este ultimul din sezonul 6. Sa speram ca apare un sezon 7 , dupa ultimul episod, este clar ca va fii o continuare. Serialul este unul dintre cele mai bune seriale vazute de mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christiano Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Am vazut cateva seriare , dar cred ca nu e genul meu , dar vreau sa mentionez ca sunt actori foarte buni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironik Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Este unul din cele mai bune si originale seriale care le cunosc. Are cam toate genurile filmelor bune Comedie/Horror/Actiune/SF ... si cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca astept cu nerabdare urmatorul sezon Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCN John Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts