Jump to content

Hitman Absolution

Wonder
 Share

Recommended Posts

Ce se vede in trailer este faptul ca are o grafica mai buna ca precedentul . Frumos joc , frumoasa prezentare !

N-am jucat Hitman dar vreau sa incerc, fiindca pare destul de popular si interesant. Plus ca are si o legatura cu b-zone :).

Ce legatura are seria "Hitman" cu B-Zone ? Fiindca avem o factiune in SA:MP care se numeste H.A (Hitman Agency) nu inseamna ca se compara Agentul 47 cu cei de pe b-zone ...

Prin septembrie va aparea si DEMO-ul,jucabil pe PC / XBOX360 !

N-am jucat Hitman dar vreau sa incerc, fiindca pare destul de popular si interesant. Plus ca are si o legatura cu b-zone :).

Se vede ca faci post-uri doar pentru a-ti mari numarul de mesaje.

Factiunea Hitman Agency n-are nici o legatura, e doar o inspiratie a creatorilor SA:MP.

Jocul Hitman este cu totul altceva, nu le poti compara :)

@Ciccio, abia astept demo-ul, din gameplay-urile de pe net am vazut ca e mult mai frumos decat celelalte jocuri Hitman :)

Edited by Smith

Am terminat versiunile anterioare si am ramas surprins de placut de feelingul pe care il ofereau .

Sper ca si acesta sa ofere o senzatie deosebita si sa nu fie un joc cu o grafica de ultima generatie si cam atat...

Are toate sansele sa fie cel mai tare din serie .

Am decis sa completez acest review cu cateva informatii suplimentare despre posibilitatile care ne vor sta la dispozitie in Hitman Absolution. Aceste aspecte noi ale jocului vor fi diferite fata de oricare joc Hitman precedent. Iata cateva dintre ele:

• Ajutorul Agentului 47,Diana Burnwood,a “inchis relatiile” cu 47 in Absolution;

• Principalul adversar a fost dezvaluit ca fiind Blake Dexter,un nou caracter in seria Hitman;

• Jucatorii vor fi capabili sa seteze capcane amanuntite;

• Un nou mod,numit “Instinct”,ceva asemanator modului “Mark and Execute” al personajului Sam Fisher din Splinter Cell: Conviction in care principala atributie este omorarea in modul silent;

• Nu exista o harta a jocului.Modul instinct inlocuieste pe aceasta;

• Jucatorii nu vor mai fi capabili sa salveze jocul manual;

• Jucatorii vor fi capabili ca foloseasca mecanismul “urmareste si ucide” in timpul modului Instinct;

• Jocul va avea cateva secvente criptate pe actiuni si nivelui mai mici care sunt impartite pe checkpoint-uri;

• Soundtrackul original pentru joc va fi compus de Peter Kyed si Peter Peter,inlocuindu-l pe vechiul compozitor Jesper Kyd.

Plus cateva imagini noi:

Hitman-Absolution-First-SS.jpg

e3-2011-hitman-absolution-screenshots-art-20110607102428587_640w.jpg

e3-2011-hitman-absolution-screenshots-art-20110607102432961_640w.jpg

e3-2011-hitman-absolution-screenshots-art-20110607102430836_640w.jpg

Multumiri BlasterZone.

Edited by Smith

Si eu :)>-

Warn-up.

Yeeey :X, dabea astept si eu

Warn-up

Pe mine ma sokat Primul hitman

Si pe mine cum o sa-ti dau warn-up.

Cel mai tare joc ... o sa fie!

Ioi, este extraordinar domne! Warn-up

Bune videoclipurile good game!

Warn-up.

Ciccio, daca mai faci 5 posturi intr-un topic care nu este facut de tine vei primi si tu warn-up.

Incercati sa formulati propozitii cu cap si coada in care sa exprimati logic si clar ceva.

ON: Multumim Smith pentru munca depusa, jocul este, intr-un cuvant superb. Totul pana la cel mai mic detaliu, de la grafica pana la gameplayul atat de real. Cred ca va fi un real succes, deja din trailer / teaser sunt captivat.

Tineo tot asa!

Am jucat Hitman si mi-a placut , insa de cand am laptop nu prea duce noile jocuri , imi voi cumpara un desktop bun si voi juca acest joc cu siguranta :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.