paulyks Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Ma plimbam prin LV, si am vazut pe unu cu masina de la rob, lam intrebat daca a facut rob si da,lam urmarit putin pana ia disparut duba, dupa lam lat pe nrg meu, merg pe strada si politia in spate imi da 6 stele,DC SAMI DEA!!!!!!!!!!, doar daca fac rob primesc direct 6 stele nu e CORECT!, acu stau 2ore in jail si am dat si 10k degeaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoWay25 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Nu prea inteleg mare lucru din plangerea ta.Iti spun doar,daca vezi un politist sau chiar alt player ca face un lucru care este interzis, il reclami la factiune lui cu dovezile necesare. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bismarck Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Apropo; domnee, ai stat cu un criminal (omu care a dat rob). E normal sa iti dea wanted 6 pt complice. Politistul (poate) a crezut ca il aperi pe cel ce a dat rob... deci... Sfat: nu mai lucra cu dastia... si nu te mai plange din orice prostie, respecta politia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Ai primit wanted cu motivul "COMPLICE" presupun. Este interzis sa ajuti un robber , exceptii daca dai rob cu prietenii Apropo , mai pune mana pe o carte de gramatica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorrant Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Orice persoana care ajuta la fuga unui criminal si nu coopereaza cu autoritatile , primeste wanted 6 pentru Complice ( fara drept de predare ) asa ca nu ai dreptul sa spui copi inutili .. ei doar si-au facut datoria si au respectat 100% regulamentul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted June 4, 2011 Author Share Posted June 4, 2011 eu lam intalnit pe ala care facea rob cand aproape ducea dubita la checkpoint si dupa iam zis sa se suie pe nrg, dar politia nici macar nu ma intrebat daca ma predau sau cv T/C, oricum nu rezolv nimica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tohaneanu Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Ma plimbam prin LV, si am vazut pe unu cu masina de la rob, lam intrebat daca a facut rob si da,lam urmarit putin pana ia disparut duba, dupa lam lat pe nrg meu, merg pe strada si politia in spate imi da 6 stele,DC SAMI DEA!!!!!!!!!!, doar daca fac rob primesc direct 6 stele nu e CORECT!, acu stau 2ore in jail si am dat si 10k degeaba Prietene... 1. Nu stii sa scrii corect 2. Ai fost complice daca ai fugit cu runnerul. 3. E normal sa iti dea wanted, e roleplay nu fun, gandeste putin roleplay 4. Plangerile se fac la factiunea reclamatului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Ai fost complice deoarece ai ajutat un robber, caz in care primesti wanted 6 si n-ai drept de predare si esti omorat direct. Inainte sa faci un topic inutil, intereseaza-te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Cred ca ai inteles motivul pentru care ai primit wanted 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.