Wonder Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 FarCry 3 Chiar in prima zi a conferintei E3 2011, desfasurata in perioada 6-9 iunie, Ubisoft Montreal a anuntat dezvoltarea noului joc din seria de scucces: FarCry 3, ce va marca intoarcerea cu un nou joc plin de actiune a francizei de succes cu care Ubisoft ne-a incantat pana acum. Odata cu FarCry 3, toti jucatorii vor "incalta cizmele" lui Jason Brody, un om singur la capatul lumii, prins pe o insula tropicala misterioasa. In acest paradis salbatic si crud, unde nelegiuirile si violenta sunt singurele lucruri sigure, jucatorii vor dicta cum se va desfasura povestea, de la luptele pe care le vor duce, pana la aliatii sau dusmanii pe care se vor hotari sa-i aiba de-a lungul povestii. Interpretandu-l pe Jason Brody, jucatorii vor taia, se vor furisa si vor impusca tot ce le sta in cale, in drumul de-a lungul insulei, prin lumea unde sensul moralitatii s-a pierdut. "FarCry 3 aduce ceva nou si neasteptat, in timp ce inca se va lucra la fundatiile excelentei atribuite seriei FarCry", a declarat directorul de productie Dan Hay, "Fie ca sunteti deja fani ai francizei FarCry sau pasiti pentru prima data in lumea seriei de succes, sunteti pe cale sa fiti uimiti de povestea curajoasa si aventura epica pe care o vom livra". FarCry 3 va fi disponibil pe platformele XBox360, PlayStation 3 si PC, la inceputul anului 2012. Se anunta un joc plin de actiune si aventura, care va continua cu succes renumita franciza, la fel ca si FarCry sau FarCry 2. Va ofer spre vizionare un trailer de la conferinta E3, care include un gameplay si cateva descrieri ale jocului: Tradus si adaptat integral din sursele oficiale oferite de Ubisoft Montreal in cadrul conferintei E3 2011, din limba engleza. Copyright © Smith & B-Zone Community 2011. Toate drepturile rezervate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp00k Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 FarCry e un joc uimitor care te prinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Am jucat Far Cry 2 si nu m-a pasionat ..poate din cauza graficii si a povestii ...Sper ca 3'u va fi mult mai bun din toate punctele de vedere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Jack Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Jocul e bestial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Am jucat FarCry 1 si FarCry 2 ! Mi-a parut rau cand l-am terminat . Acum ca reapare il voi astepta cu bratele deschise. Daca nu postai tu aceasta stire ramaneam cu amintirle din FarCry 2 ! Thanks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGONNASU Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Farcry .. un joc destul de vechi. Mi se pare un fel de COD. Acuma depinde si de parerea voastra. Nu ma pasioneaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 L-am inchis, merita. E super, pot spune ca e chiar mai bun ca primele 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Craigstone Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Nu mi se pare cine stie ce,dar merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Jocul este pe departe unul dintre cele mai interesante jocuri pe care le-am vazut , ok nu zic ca battlefield bad company 2 nu are o poveste draguta sau un multiplayer destul de solid dar la asta ador povestea . Eu tot timpul am jucat numai jocuri Multiplayer si mai putin Singleplayerurile jocurilor . Abia astept acest joc , insa pe Xbox 360 se joaca mult mai frumos decat pe , PC . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 10, 2011 Author Share Posted July 10, 2011 Evident, pe Xbox experienta gameplay-ului este mult mai distactiva. Dar pentru cei ce nu-si permit unul, ne multumim si cu PC-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisTeriO Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Mam zici ca sunt eu in jocu asta o grafica nemaipomenita de tare!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk000 Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 pare destul deinteresant jocul din ce am citit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts