cLark08 Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Am venit cu 2 sugestii care s-ar putea sa va placa: 1.Sa se puna un plugin cu paratraznete.Meeu am vazut copaci care iau foc din cauza fulgerelor,eu am casa complet din lemn,si gardul la fel,nimic fier sau piatra.Ar fi foarte util ! 2.La spawn sa se amenajeze un spatiu in care fiecare player sa isi poata face un mic magazin.Sa pui in linie cate unul din obiectele de vanzare si astepti ca playerii sa vina si sa negocieze cu vanzatorul.Asta pentru a evita spam-ul de pe /g la negocieri. Astept sa veniti cu Pro/Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 1.misepareca este 2. nu o sa functioneze nesimtiti o sa vina sa ia si apoi sa fuga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLark08 Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 1.misepareca este 2. nu o sa functioneze nesimtiti o sa vina sa ia si apoi sa fuga... Exista protectii amice,fiecare magazin are protectie.Dai banul,dau produsul...cam asa sta treaba nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Slim Shady Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 1. Daca fulgera ,focul este stins de ploaie,niciodata nu fulgera fara sa ploaia,deci e inutil,ar fi ceva adaugat degeaba! 2. Pe /g spui doar ca "vand xxxx" , "cumpar xxxx" apoi incepi sa vorbesti pe tell ! Nu ne trebuie magazine,e o prostie . . . Deci Contra la amandoua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Am venit cu 2 sugestii care s-ar putea sa va placa: 1.Sa se puna un plugin cu paratraznete.Meeu am vazut copaci care iau foc din cauza fulgerelor,eu am casa complet din lemn,si gardul la fel,nimic fier sau piatra.Ar fi foarte util ! 2.La spawn sa se amenajeze un spatiu in care fiecare player sa isi poata face un mic magazin.Sa pui in linie cate unul din obiectele de vanzare si astepti ca playerii sa vina si sa negocieze cu vanzatorul.Asta pentru a evita spam-ul de pe /g la negocieri. Astept sa veniti cu Pro/Contra 1.contra 2.Pro,ar fi frumos mai mult de munca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlecsTheKiru Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 1.nu are sens un paratrasnet daca ia foc pe ploaie 2.ar fi tare cu mini magazinele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts