Corneliu Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Nume: Harrison Varsta: 17 ani Ce problema ai?: Tastatura cu fir. O scurta descriere a situatiei: Ieri am dat un rr la PC si am observat ca daca apas pe "q" se aprinde becul la "scroll", cand apas "Alt" mi se deschide "Start Menu". Screenshot: - Alte precizari: Vreau sa stiu care e problema. Sper sa fiu ajutat. Ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Salut, Incearca sa desfaci tastatura si sa o cureti,probabil din cauza asta. Alta problema nu cred ca poate fi sau sa nu fi scapat apa pe tastatura sau ceva in genu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCN Michael Corleone Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Am avut si eu problema asta. Ti s-a "bindat" tastatura. Am dat mai multe rr-uri si nu a mers,pana la urma am schimbat tastatura si mi-a mers . Link to comment Share on other sites More sharing options...
u q p u Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 O desfaci și ai să vezi că are niște butonele de cauciuc care trebuie să fie fixate între butonul propriuzis(de plastic) și plăcuța aceea cu circuite. Probabil acele butonele de cauciuc s-au mișcat. Mai e posibil să se fi mișcat plăcuța cu circuite și când apeși pe buton, chestia aceea de cauciuc să lovească pe plăcuță în locul altui buton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts