Jump to content

HDemon here.

Guest HDemon
 Share

Recommended Posts

Guest HDemon

•  
  • Nick-ul tau: HDemon ( prescurtarea de la Heavenly Demon, ceea ce înseamnă demon ceresc, fiind o idee de-a mea după ce am urmărit pelicula "Demons" a lui Lamberto Bava realizată în 1985 )
  • Prenume: Daniel
  • Varsta: 21 de ani, urmează să fac 22 în câteva luni.
  • Locatia: M-am situat în Olanda acum câţiva ani, însă originar sunt din Buzău.
  • Ocupatie: Programator Web pentru o firmă importantă din Olanda iar in timpul liber fac tatuaje (ciudată combinaţie,nu ?).
  • Jocul(rile) preferat(e): Lineage, World of Warcraft, League of Legends şi de ceva vreme SanAndreas Multi-Player.
  • Hobby-urile tale: Bodybuilding, Tatuajele ,călătoriile, muzica, industria cinematografică, sportul şi programarea web.
  • Interese: Pe primul plan este familia, aştept un nepoţel care o să păşească-n lume în vreo 3 luni jumate, iar al doilea lucru este realizarea pe plan profesional.
  • O descriere despre tine: Sunt o persoană descurcăreaţă şi individualistă,ceea ce m-a ajutat pe plan profesional. Deasemenea,sunt sociabil,deschis şi oriunde merg sunt primit cu braţele deschise. Sunt un familist convins,îmi iubesc părinţii ( ca oricare altă persoană pe lumea asta ) sora, logodnică şi prietenii. Persoanele dragi sunt foarte importante în viaţa mea şi fără ei nu puteam depăşii greutăţile care mi-au apărut prin viaţă.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Căutând pe net nişte oferte de consolă video, răsfoind prin paginiile Google am găsit un topic care făcea parte din comunitate.
  • Alte precizari?: Îmi pare foarte bine de cunoştinţă, iar orice detaliu vreţi să aflaţi, nu ezitaţi să întrebaţi,nu-i nici-o problemă.
Edited by HDemon

Frumoasa descriere,imi plac schitele tale :)..

Avem si o sectiune de Drawing.

Salut,bun venit in comunitate si sper sa te simti cat mai bine!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.