Guest yonutz4 Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 (edited) 1.Asi sugera sa se faca pe ip blocarile la chest usa si tot felul de chesti ca daca ai o erroare anume pe un cont dar merge pe acelasi ip alt cont sa putem lua ce avem nevoie in chest etc... 2.sa se faca un fel de ierbicid ca uni vin pe langa proprietatea ta pun pomi pun multe bone si creste prea mare si ajunge pe proprietatea ta 2 cani apa+ 1 smile boll +2iron =ierbicid P.S la 2 am dat numai un exemplu din ce sar putea face si nu mam gandit inca sa cada toate obiectele din pom sau sa dispara:) Va rog sa lasati mesaj daca e buna sau nu ideea Edited June 18, 2011 by yonutz4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZNip3rX Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 (edited) 1. As* 2. Galeti de apa* 3. Slime Ball*(el a scris smile boll) 4. Nu am auzit de asa ceva, sa puna unii pomi langa casa ta si sa dea cu bone meal(cum mama draq sa puna mult ma? nu trebuie decat unu per copac.. poate multi pomi ) ca sa iti faca in ciuda lol 5. Nu am inteles nimic din propunerile tale pt ca nu stii "vorbeste romaneste" si m-i se par chiar inutile(amandoua presupun) 6. Hai sa zicem ca din a doua propunere am inteles ceva dar din prima propunere 0. Rescrie-l si vedem daca se intelege. 7. Mai treci pe la scoala Edited June 18, 2011 by ZNip3rX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest yonutz4 Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 1. As* 2. Galeti de apa* 3. Slime Ball*(el a scris smile boll) 4. Nu am auzit de asa ceva, sa puna unii pomi langa casa ta si sa dea cu bone meal(cum mama draq sa puna mult ma? nu trebuie decat unu per copac.. poate multi pomi ) ca sa iti faca in ciuda lol 5. Nu am inteles nimic din propunerile tale pt ca nu stii "vorbeste romaneste" si m-i se par chiar inutile(amandoua presupun) 6. Hai sa zicem ca din a doua propunere am inteles ceva dar din prima propunere 0. Rescrie-l si vedem daca se intelege. 7. Mai treci pe la scoala mda imi cer scuze pentru greselile mele de limba romana .... ca nu ma uit ce scriu doar scriu o sa rescriu tot dar la prima propunere ar fi o idee foarte buna ca daca ti se intampla ceva la cont si nu mai poti sa intri ce face?nu mai bine e sa ai protectie pe ip la toate ca sa poti sati iei ce ai nevoie? nici macar nasi mai fi scris aceste sugesti daca mi-ar fi mers contu (sper că de data asta am scris corect:D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evghin Apollo Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 (edited) Sa-ti* N-as* Ne bate romana. Eu sunt contra la amandoua, ce faci daca tu inviti un prieten la tn si jucati MC? Tu poti pleca la WC si el pana revi tu iti poate goli tot ... Edited June 20, 2011 by Evghin BSG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZNip3rX Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 mda imi cer scuze pentru greselile mele de limba romana .... ca nu ma uit ce scriu doar scriu o sa rescriu tot dar la prima propunere ar fi o idee foarte buna ca daca ti se intampla ceva la cont si nu mai poti sa intri ce face?nu mai bine e sa ai protectie pe ip la toate ca sa poti sati iei ce ai nevoie? si daca ai IP routabil cum am eu si multi altii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts