Jump to content

[B-zone Battle] A L I N vs Ceaoz.

A l i n
 Share

Recommended Posts

Numele meu : A L I N

Numele celui provocat : Ceaoz

Tema luptei : Football.

Dimensiuni ( maximă / minimă ): random.

Deadline time posting : Pana maine la ora 12:00.

Votez lucrarea 2 deoarece este mai frumoasa si se vede ca s-a lucrat la ia mai mult. Lucrarea cu numarul 1 este prea simpla cu foarte putine modificari.

Edited by Stepf Richter
Vot anulat.

Lucrarea 1 nu e deloc simpla si nu are deloc putine schimbari, se vede clar ca a inceput de la un render si a facut-o, deci este bine asezata fata de lucrea 2 care are decat un stroke un text si niste texturi aruncate foarte aiurea si aia e o lucrare simpla...si eu as spune sa nu va mai bagati daca nu va pricepeti si sa nu mai votati din prietenie ca nu realizati nimic, votati dupa buna dreptate. Deci vote 1.

si eu as spune sa nu va mai bagati daca nu va pricepeti si sa nu mai votati din prietenie ca nu realizati nimic, votati dupa buna dreptate.

Votati cea mai reusita lucrare, iar daca nu va pricepeti decat sa spuneti o prostie mai bine nu votati.

Ps. Aduceti argumente serioase.

Edited by Ceaoz

Vote 2, are niste efecte super iar David Beckham arata bine in aceasta imagine, efectele il avantajeaza.

Edited by Kenneth

Votez prima lucrare. Wow. Ce ai facut la a doua? Prea multe texturi, textu' ala asa...

Chestiile alea galbene arata rau.

Castigatoare este prima lucrare, din punctul meu de vedere. Closed, ramane asa. Data viitoare cand puneti pe cineva sa voteze pentru voi, mai schimbati argumentele, nu toti la fel, zau asa....

Edited by Stepf Richter

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.