Jump to content

F.E.A.R 3

Xaos
 Share

Recommended Posts

fear-3-cover1.jpg

Fettel a revenit de la moarte, cu o agendă neclar, refuzând să părăsească partea omului Point şi cere ajutor pentru a ajunge la Alma echipă FEAR rămasă este încă încearcă să finalizeze misiunea lor.. Cu lanţ lui Man comandă sparte şi cu punctul de asteptare fotografii proprie, în cazul în care va credinţă sale sunt?

Alma şi se aşteaptă la un nou nivel de teroare creste pe masura ce lupta si fratele tau canibal printr-un cosmar infernal. Lupta împreună sau muri singur într-o misiune de moarte să se confrunte cu mama ta răsucite Jucătorii se pot lua cu privire la rolul omului Point,. Un genetic consolidată soldat cu reflexe supraomeneşti şi abilitatea de a manipula timpul, sau spiritul strigoi de fratele său Paxton Fettel, o entitate care poseda puteri paranormale incredibile psihice.

Cei de la Warner Bros. Interactive Entertainment au anunțat lansarea oficială a mult așteptatului shooter, F.E.A.R. 3. După nenumărate amânări, lansarea oficială a jocului va avea loc pe 21 iunie în America, respectiv 24 iunie în Marea Britanie. Potrivit lui Denny Thorley, fondatorul si presedintele Day 1 Studios, jocul include noi elemente în ceea ce privește modul Single Player : co-op, sistem de acoperire evoluat și elemente mult mai înfricoșătoare. Jocul va fi disponibil pe platformele PC, XBox 360 si PlayStation 3.

Cerinţe de sistem:

- Sistem de operare: Windows XP (SP2) / Vista / 7

- Procesor: Intel Core 2 Duo de 2,4 GHz sau echivalent Athlon X2

- Memorie: 2 GB

- Video: 512 MB VRAM compatibil cu DirectX 9.0 (GeForce 8800GT sau Radeon HD3850)

- Placa de sunet: compatibilă DirectX 9.0c

- Spaţiu liber pe hard disc: 4,5 GB

Caracteristici:

* F.3.AR oferă toate caracteristicile care definesc marca FEAR: terifiant paranormale groază, combaterea frenetice, şi o poveste dramatica.

* F.3.AR evoluează marca, introducerea unor divergente Co-op: adânc, gameplay-sociale care oferă jucătorilor abilităţi clar diferite, care afectează jocul lor proprii, precum şi experienţa de joc se joaca cu ... sau împotriva.

* Legendarul film de groază, regizorul John Carpenter şi groază scriitorul Steve Niles oferi expertiză şi de orientare pentru a lua F.3.AR e intensitate la nivelul următor.

Tehnologia * brevetate creează evenimente aleatoare sperie pentru a creşte sentimentul de izolare şi unpredicatability atunci când joci singur sau cu un prieten, şi oferă noi experienţe fiecare dată jucătorii joacă prin intermediul.

* Lumea jocului este afectată de Almaverse, dimensiunea supleant în cazul în care lui Alma subzista psihice esenţă. Noi creaturi sinistre şi fantastice duşman născut în scurgerii Alma mintea deformate în realitate şi intensifice panica.

* Active acopere 360 \u200b\u200bde grade, evolutiv lent-mo modurile de transport, sisteme de introducere treptată portal cea mai buna si din clasa jucatori mech de ajutor în lupta cu care se confruntă o armată de soldaţi inamici şi paranormale.

Imagini:

26.jpg

27.jpg

28.jpg

Edited by Mr Explorer

OFF: Mai sunt 2 topic-uri cu acest joc...Macar de pune'ai o descriere mai "atractiva" sau mai explicita .

ON : Superba grafica / superb gameplay / superba povestea .L-am terminat de 2 ori (o data fiind cel bun / o data cel rau) si pot spune ca mi-a placut la nebunie desi nu sunt adeptul jocurilor horror !

Cel mai bun joc care l-am terminat anul acesta. Grafica este extra-ordinara, l-am putut juca pe medium si rezolutia maxima, cu shadows off si a fost o experienta foarte buna.

Povestea m-a atras din ce in ce mai mult, mai ales din moment ce jucam intre orele 12-3 noaptea cu castile puse si volumul la maxim.

Nota 10 de la mine, si frumos topic de asemenea.

Inca mai tin minte cand am jucat primul fear aparut. Un joc excelent pe care il recomand tuturor celor " puternici de inima " . De abea astept sa joc si FEAR 3.

Jizzy iti recomand jocul ! Chiar acum m-am jucat si sincer am si iesit . Este un joc foarte violent cu mult sange dar si in acelasi timp atractiv .

Edited by Mr Explorer

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.