Jump to content

Angajez persoane

Manuel
 Share

Recommended Posts

Nume: Manuel

Obiect detinu: Orice

Angajement: Angajez persoane care sa ma ajute la insula adica dau lopeti sa-mi sape sand .. la sfarsit voi da 10 diamante,30 iron,mancare, sau ce imi v-a cere..

ASTEPT OFERTE URGENT.

Cristian ma mai gandesc..

@ kolo si any acceptati dupa ce revine serverul am sa rog pe cineva sa vi se dea tp..

Trebuie sa sapati sand'ul si sa ma ajutati sa nivelez creca nu e mult sau cine stie ce.. :).

cu ce'a mai mare placere te ajut

pot sa'l aduc si pe prietenul meu si colegu de casa ca si el are nevoie de acelasi lucru ca si mine

daca nu e prea mult pentru tine

Ok maxim 4 sa fiti in total ca e cam mare insula sa aveti dirt la voi sau ceva tare ca sa puneti pe randu 2 ceva tare si deasupra sand ca e pe apa sunda,mersi.

manuel , daca este vorba de dirt , faza este ca nu iti pot oferi dirt pentru ca nu am ,

am nevoie doar de coal coblestone wood si iron cum am zis daca este eu doar sap atata tot iar ei

se ocupa de nivelat , ok? :)

mai baga un om ca e mai bine , pe cineva cu experienta si terminam foarte rapid treaba nu e bai:D

Edited by Kinderu

Ma angajez eu pentru diamante minim 2 / iron minim 7 si mai multe obiecte sa imi fac casa.

EDIT : Scuze nu ma vazut ultimul post al tau :((

Edited by w1kEEEd

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.