Jump to content

[B-Zone TV] Sef-Destruction

radiKal
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Self-Destruction

Gen: Actiune

Durata: 07:10

Data lansarii: 28.06.2011

Scurta prezentare: Unui baiat ii moare mama si acesta se razbuna.poi este angajat de un om pentru a fi criminal in serie.

Link catre clip:

http://www.youtube.com/watch?v=dtvut-SE_jw

Imi cer scuze pentru intarziere,greseli in film si daca sunt persoane care am uitat sa le adaug la credits.

Watch HD si vizionare placuta,sper sa apreciati.

Edited by radiKal

Incearca sa uploadezi filmul pe www.youtube.com , si este in dreapta sus in colt optiunea "UPLOAD" , dai "BROWSER" si selecteaza clipul.

Daca nu ai cont , iti poti crea unul,in dreapta sus in colt apare casuta "REGISTER" , revino cu edit !

hey salut , imi place tema filmului, ai ales bine povestea :) dar de ce filmu face putin lagging ?:))

la 5:42 imi place foarte mult cum a inceput cu acest frame :) se vede ca ai depus multa munca, bravo 10/10 (nu conteaza lagu)

mai asteptam si alte creati de la tine pe viitor gg :D

hey salut , imi place tema filmului, ai ales bine povestea :) dar de ce filmu face putin lagging ?:))

la 5:42 imi place foarte mult cum a inceput cu acest frame :) se vede ca ai depus multa munca, bravo 10/10 (nu conteaza lagu)

mai asteptam si alte creati de la tine pe viitor gg :D

Prezenta lagului este datora si faptului ca am folosit enb series color correction.

Multumesc pentru aprecieri.

Nu dau chiar 10 ! Ai unele greseli , au fost unele momente care m-am plictisit dar si altele care m-au impresionat ... Nota 9 ! Felicitari.

Frumos filmul ! Sunt unele greşeli minuscule şi puţin lag, însă povestea este foarte interesantă, păcat că se termină aşa. :D Ai un '' + '' de la mine. Tine-o tot aşa. :-bd

Interesanta ideea , poate daca dadeai luminozitatea mai mare si sunetele de la arme mai reduse , iesea mai bine.

Frumos , felicitari.

Frumoasa povestea cea mai tare faza dupa mine mi sa parut cand l-ai omorat pe ala in baie cand isi facea nevoiele.

P.S.:Imi poti spune si mie cu ce program ai filmat videoclipul

- 03:07 lag

- 05:10 fail

- 06:23 daca era ranit, cum mai alerga?

- puteai sa iei mai multe cadre la unele faze

- in rest, mi-a placut, nu m-am plictisit cat timp m-am uitat la el

bravo

dar asculta, poti mai mult !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.