Jump to content

[B-Zone TV]Break Dance

MGO TomHagen
 Share

Recommended Posts

E fain,dar trebuia sa filmezi din mai multe unghiuri si daca adaugai niste efecte speciale arata super filmul.

Care e IP-ul serverului B-Zone Movie ?

E fain,dar trebuia sa filmezi din mai multe unghiuri si daca adaugai niste efecte speciale arata super filmul.

Care e IP-ul serverului B-Zone Movie ?

Aveam de gand sa filmez din mai multe unghiuri dar ma voi devansa cu ceva Parkour.

WTF?

BreakDance cu Deagle în mână?

Efecte , peste efecte trebuia să adaugi la un asemenea clip, melodia nu este tocmai potrivită dansului 'BreakDance' , din experiența mea cu muzica.

WTF?

BreakDance cu Deagle în mână?

Efecte , peste efecte trebuia să adaugi la un asemenea clip, melodia nu este tocmai potrivită dansului 'BreakDance' , din experiența mea cu muzica.

Daca asta e experienta ta in muzica ,atunci ascundete undeva sa nu te vada nimeni.Teai uitat vreo data la seria Step Up?

Daca asta e experienta ta in muzica ,atunci ascundete undeva sa nu te vada nimeni.Teai uitat vreo data la seria Step Up?

Mă faci să râd :))

Nu știu cum să-ți spun dar una este dansul 'BreakDance' și alta este să faci ceva coregrafii, gen: Step Up cum zici tu acolo.

@ Dansez de 4 ani , 'Street Dance' 2 ani ; 'Electro Dance' 1 an și am aproximativ 7-8 luni de când fac Break.

Nu va mai certati ma aici.

Melodia nu e printre cele mai potrivite pentru BreakDance, cat despre film, e monoton, acelasi unghi de filmare...

Puteai sa adaugi mai multe efecte la edit.

@Nu mai face dublu-post.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.