Jump to content

Problema microfon.

Share

Recommended Posts

Nume: Danut.

Varsta: 16

Ce problema ai?: Am un Laptop, marca 'Samsung' cu microfon incorporat. Intodeauna cand vreau sa sun pe cineva nu se aude, eu vorbesc si el nu aude.. Imi zice ca microfonu are volumul mic. Nu stiu care poate sa fie problema.. De cand nu mai merge mi se aude si un sunet cand ridic volumul.

O scurta descriere a situatiei: Am spus mai sus.

Screenshot: -

Alte precizari: Sper sa ma ajutati.

Am citit pe internet la alte persoane care aveau aceeasi problema . Multi au spus ca l-au dus la service deoarece era stricat microfonul din fabricatie ... Nu sunt foarte informat daca exista metode de reparare , postatile :D

Deci sa inteleg ca persoana pe care o suni nu te aude? Daca e asa, intra jos la Volum in meniu si dai la Microphone la maxim. Dupa aia fa un test de "Record Sound" si vezi daca iti functioneaza. Daca nu iti functioneaza, inseamna ca e una din problemele de mai sus. Incearca sa suni si un prieten dupa aia si vezi daca iti merge.

Deci sa inteleg ca persoana pe care o suni nu te aude? Daca e asa, intra jos la Volum in meniu si dai la Microphone la maxim. Dupa aia fa un test de "Record Sound" si vezi daca iti functioneaza. Daca nu iti functioneaza, inseamna ca e una din problemele de mai sus. Incearca sa suni si un prieten dupa aia si vezi daca iti merge.

Si eu am avut aceasta problema, dar am urmat pasii de mai jos, si microfonul a inceput sa functioneze normal. Ti-as recomanda si tie sa faci urmatoarele:

1. In bara "Start" dai dublu-click pe icoana de la volum, de langa ceas: as5ikezwrw1mpt4l5u2t.jpg

2. Dupa ce ai dat dublu-click, iti va aparea fereastra "Volume Control". Intra in ramura "Options" si selecteaza "Properties".

3. Acum iti va aparea inca o fereastra: "Properties". Selecteaza "Recording" si bifeaza "Microphone". Va trebui sa arate cam asa: ncp9k1p26rl10r67tfec.jpg

4. Dupa ce ai dat "OK", intrii iar in ramura "Options" si bifezi "Advenced Settings": dzck6n36gum03xqriib.jpg

5. Ai bifat aceasta, iar acum, sub "Microphone" vei avea un "buton" numit "Advenced". Dai click pe el si bifeaza "Mic Boost": e1csg5sbqdlz17shjo.jpg

6. Dai "OK" si ai terminat.

Dupa ce urmezi pasii, iar microfonul isi revine, uneori va mai trebui sa re-selectezi "Mic Boost" deoarece acesta cateodata se debifeaza.

Sper ca ti-am fost de ajutor!

Uou... acum am si eu cam aceiasi problema... cand incerc sa sun pe cineva persoana respectiva nu ma aude, ma poate ajuta cineva? Am incercat exact ceea ce am explicat si eu mai sus dar nu merge, am conectat si mufele, la fel nu merge... am reinstalat si windows, am bagat si microfon nou, dar tot nu merge :(...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.