Dusmanul Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 I Am Alive este un joc video de acţiune viitoare dezvoltat de Ubisoft Shanghai şi publicat de Ubisoft. Acesta va fi lansat pe PlayStation 3, Xbox 360, Wii şi Microsoft Windows. http://www.youtube.com/watch?v=pN0CiFs3U9I&playnext=1&list=PL98F20D92E7B938E7 Poveste: Jocul are loc in Chicago, după un cutremur de pământ Mw 10.3 distruge oraşul şi echipa de salvare nu reuşeşte să salveze supravieţuitorii. Milioane de oameni sunt morţi, iar orasul este nivelat.Protagonistul, un bărbat din clasa de mijloc numit Adam Collins, are să se sustragă duşmani, ţine de la a deveni deshidratate, vezi prietena lui lipsă şi rămâne în viaţă într-un oraş maruntita de ură. Adam, de asemenea, trebuie să se sustragă unor cetăţeni pe tot parcursul jocului, cum vor face nimic pentru a lua bunurile sale, şi să le folosească ca fiind al lor. Gameplay: Jucatorul controleaza Adam Collins într-o perspectivă first person. Jucatorul poate folosi tactici diferite pentru a rămâne în viaţă, inclusiv folosind un pistol gol pentru a ameninţa duşmanii, găsirea hrană şi apă în jurul oraşului, în scopul de a menţine în viaţă lui Adam şi sănătos şi utilizarea armelor reale vii, inclusiv pistoale, mitraliere, grenade şi dacă găsite.Jucătorul poate conduce, de asemenea, vehicule abandonate. Conducă vehicule vor fi în tradiţionale la persoana a treia vedere, şi să fie difuzate sau mersul pe jos poate fi toggled person.own între prima şi a treia. Dezvoltare: Jocul a fost primul zvonea că se află în dezvoltare în iulie 2008, când sa spus că Assassin producător de Jade Raymond Creed a fost de lucru pe un joc nou. Mai târziu a fost anunţat la E3 2008, împreună cu o remorcă. A fost mai târziu a arătat că Raymond nu a fost de lucru pe joc.Pentru dezvoltare al jocului cu experienţă întârzieri diferite până când a fost confirmat faptul că dezvoltatorii iniţiali, Darkworks, nu ar fi de lucru pe ea nici mai mult din cauza unei "decizie reciprocă" şi că studio a avut alte obligaţii, şi că jocul va fi terminat în schimb la studioul Ubisoft din Shanghai la data de august 2009, imagini diferite de a construi un vechi de joc au fost. scurgeri de pe Internet. Data cea mai recentă lansat de Ubisoft este stabilit între x2 aprilie 2010 - x2 martie 2011. Aceste date au din trecut şi nu a existat nici o veste de la noi dezvoltatori. Cu toate acestea, în iunie 2011 o notificare a fost publicat pe site-ul de clasificare australian, care ar putea indica un comunicat în sfârşitul verii anului 2011. Ubisoft CEO Yves Guillemot a spus la începutul anului 2010 că studioul a fost "complet re-inginerie al produsului." Elias Toufexis (voci care Adam Jensen, în Deus Ex Revoluţia omului şi Kobin Andriy în Splinter Cell Conviction), are un rol major în acest joc. Ubisoft a anulat recent o serie de jocuri, dar a fost relevat faptul că I Am Alive şi un alt titlu Ubisoft Beyond Good & Evil 2 nu au fost printre ei, cu Ubisoft pur şi simplu, care să ateste că jocurile au fost anulate jocuri neanunţate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Ce se vede din trailler jocul are o grafica buna , e excelent ! Multumesc ca l-ai publicat , acum il caut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Jocul este foarte frumos,pacat ca a fost amanat de atatea ori ... Descrierea lasa de dorit,te-ai exprimat foarte prost,ori ai tradus folosind google ori ai fost neatent.Ai mai multa grija data viitoare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusmanul Posted July 2, 2011 Author Share Posted July 2, 2011 Jocul este foarte frumos,pacat ca a fost amanat de atatea ori ... Descrierea lasa de dorit,te-ai exprimat foarte prost,ori ai tradus folosind google ori ai fost neatent.Ai mai multa grija data viitoare ! Scuze , am luat de pe un site englezesc.Am tradus cat am putut dar restu pe google.:)Efortul conteaza:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anoligarh Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Tot ce e facut de UBISOFT este bun, pare un joc interesant insa din trailer nu se inteleg multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusmanul Posted July 2, 2011 Author Share Posted July 2, 2011 Sper sa il jucati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Am o intrebare ! Jocul a aparut ? Eu nu l-am gasit nicaieri pe niciun tracker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Am o intrebare ! Jocul a aparut ? Eu nu l-am gasit nicaieri pe niciun tracker. Jocul nu a aparut,va aparea peste 86 de zile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusmanul Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 Jocul nu a aparut,va aparea peste 86 de zile... Vad ca ai numarat zilele:)), Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGONNASU Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 (edited) Mi se pare foarte simplu si nasol. Sigur nu il voi juca in urmatoarele zile dar imi voi pune internetul lenes la downloadat. Imi puteti da un PM ceva cu torrentul ? ( dupa ce va aparea ) Edited July 3, 2011 by HC Dragonnasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Pacat , acest joc se gaseste doar cu bani ...in rest chiar mi se pare un joc foarte frumos din trailer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Ce am vazut din Gameplay era ca acest joc apare in primavara anului 2011 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Jocul este foarte frumos, ceva nou de la Ubisoft, care cred eu ca va impresiona si va avea impact pozitiv. Pacat de review, daca nu stii sa traduci cum trebuie, gaseste-ti alte surse Trailer-ul arata foarte bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3or3tic Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Foarte bun jocul! Grafica buna! Merita jucat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Google translate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts