WuDog Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Nume:Edy Varsta:13 ani:D Ce problema ai?:Sunetul nu mi se aude cand bag mufa in spate(la verde:)) O scurta descriere a situatiei:In fata mi se aude cand bag mufa iar in spate nu....unii mi'au zis k poate fii k nu atinge dapa'i nush sunt pushtan nu stiu prea multe Screenshot:Numa cu configuratia Pc'ului:http://imageshack.us/photo/my-images/717/unledfurb.png/ Alte precizari:Am Driver de sunet Realtek sper sa ma ajutati multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXtherealone Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 (edited) Din moment ce in fata iti merge cand bagi mufa , clar nu eu problema de la driver. Singura explicatie e ca mufa nu mai face contact cu locul din spate sau undeva se intrerupe circuitul. Edited July 1, 2011 by L E X Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0gdy2k Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Din moment ce in fata iti merge cand bagi mufa , clar nu eu problema de la driver. Singura explicatie e ca mufa nu mai face contact cu locul din spate sau undeva se intrerupe circuitul. Pana acum ti-a mers si in spate? Daca nu, pe langa posibilitatea care a zis-o lex, mai exista si posibilitatea ca sa nu iti fie legate pe placa de baza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN BuLy Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Cauta in meniul de configurare a placii de sunet sa vezi daca este activata mufa din spate . Eu am avut aceeasi problema si mi-a mers . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts