Jump to content

Ajutor

RashidX
 Share

Recommended Posts

sign2bs.png

Am facut si eu acesta semnatura dar nu stiu cum sa fac sa elimin fontul adica sa ramana doar scrisul cand pun la semnatura sa se adapteze ca semnatura mea,Imi puteti zice?

Fa fontul negru. Fontul temei forumului este negru si daca faci fontul negru va iesii cum vrei tu.Asa va arata ca si cum este doar textul

Edited by alexkid

Voi incurcati niste termeni elementari.

Fond = fundal. Font = text.

Ok. Ai o imagine care iti place, presupun si nu doresti sa faci una noua.

Poti urmari cele doua imagini postate de enduro. Cand initiezi lucrarea, ai grija ca fundalul sa fie transparent, ca apoi sa salvezi in format .png.

Daca ai deja imaginea facuta, introdu-o in Photoshop, si in bara de instrumente(stanga) du-te la ERASE TOOL. Acolo ai "Magic Erase Tool" daca ai apesi click dreapta. Selecteaza-l si fai un click in zona alba. Partea alba ar trebui sa dispara. Ai grija sa stergi tot ce e alb si ai rezolvat. Salveaza .png, daca nu o sa ramana tot acel fundal alb.

Voi incurcati niste termeni elementari.Fond = fundal. Font = text. Ok. Ai o imagine care iti place, presupun si nu doresti sa faci una noua.Poti urmari cele doua imagini postate de enduro. Cand initiezi lucrarea, ai grija ca fundalul sa fie transparent, ca apoi sa salvezi in format .png.Daca ai deja imaginea facuta, introdu-o in Photoshop, si in bara de instrumente(stanga) du-te la ERASE TOOL. Acolo ai "Magic Erase Tool" daca ai apesi click dreapta. Selecteaza-l si fai un click in zona alba. Partea alba ar trebui sa dispara. Ai grija sa stergi tot ce e alb si ai rezolvat. Salveaza .png, daca nu o sa ramana tot acel fundal alb.

Topic closed. Ai primit raspunsul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.