Jump to content

Wallpaper B-Zone

Xaos
 Share

Recommended Posts

mWWQ9.png

Asteapt pareri/critici.

EDIT: Ma scuzati , puteti schimba titlul in Wallpaper :D

Edited by Mr Explorer

Parerea mea e ca textul lasa de dorit ... nu se incadreaza deloc .

Culorile celelalte sunt foarte bine alese , dar dupa cum am zis , nu se incadreaza cu textul . Data viitoare incearca mai multa imaginatie la text .

Imi place foarte mult culorile acela, se potrivesc foarte bine, este o combinatie foarte reusita.

Trebuia sa mai lucrzi la text,un alt efect sau asezare.

Eu te felicit pentru munca depus cu un + ..

Succes !!!

Efectele sunt aiurea puse , B-Zone acolo inclinat nu arata asa bine , sa zic ca de la 1 la 10 ti-as da 4 .

Sper ca pe viitor sa ai mai mult succes .

Efectele sunt aiurea puse , B-Zone acolo inclinat nu arata asa bine , sa zic ca de la 1 la 10 ti-as da 4 .

Sper ca pe viitor sa ai mai mult succes .

Da stiu , si pe mine m-a deranjat acel text dar daca il puneam drept se intersecta cu acel smoke.Nu am gasilt alta alternativa .. Gestul conteaza :)

Edited by Mr Explorer

Overcontrasted . Scrisul e ca un abtibild si se detaseaza de restul . Nu are centru de interes , te uiti in toate partile si nu trebuia sa incarci lucrarea cu atata fum , macar de ii dadeai un efect de perspectiva sa ai senzatia ca unele brush de fum is in spate si sunt mai blurate si putin vizibile decat alea care-s mai in fata . Exerseaza si urmareste tutoriale . Ai + bv

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.