Jump to content

Moduri Gta San Andreeas

Diego

Recommended Posts

De Unde Gasesc Si Eu Moduri Pentru San Andreeas La Mapa Aia Jos In Stanga Si Toate Chestilea Astea Multumesc! Astept Raspunsurile Voastre Multumesc!

Multumesc Frumos oTo Ca M-ai Ajutat Sa Gasesc Moduri Ai Un +

Si oTo Daca Mai Citest Acest Topic Sa Imi Lasi Un Reply Cum Se Instaleaza Radaru Multumesc Frumos Astept Raspuns

Intai inlocuiesti "fronten2.txd" cu cel din ---> "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\models" .

Dupa deschizi cu IMG Tool 2.0 "gta3" din "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\models" , selectezi "radar00.txd , radar01.txd pana la radar143.txd" ( sunt 144 de fisiere ) si le stergi . Dupa le adaugi pe cele pe care le-ai downloadat si dupa apesi "Rebuild Archive" si inchizi "IMG Tool 2.0" . Cam asta e tot .

Tot Nu Imi Merge Si Am Facut Pasi Pe Care Mi-ai Zis Si Cand Intru In SA-MP Imi Apare Tot Mapa Aia Nu S-a Schimbar Nimika Dar Are Cv Daca Am Moduri La Masini Poate Deastea Nu Merge Astept Raspuns Multumesc!

cine ma poate ajuta cu modul spark ? va rog....deci zice ca trebuie sa dau drop la fisierele .txd si .dff si sunt confuz....la toate fisierele alea trebuie sa le dau? sau trebuie doar la 2-3

oTo am urmat pasii tai.Dar cand am intrat in joc,jumatate de harta era stearsa si jumatate era buna(cea veche).Daor un coltisor era schimbat(adica din mod)

oTo te rugam frumos,nu mai bine ne dai si noua gta3.img?Ori PM ori aici.Astept raspuns

Am auzit de un website interesant... cum se numea oare....? Aaaaa, da! GOOGLE! Daca ai nevoie de un mod, sau nu stii cum sa instalezi unul, chiar e nevoie de topic nou? Nu se putea de postat la intrebari/nelamuriri sau n-ai putut cauta pe google?

Asta stie toata lumea...Problema era alta:Modul de instalare , dar e problema ta daca nu ai citit mai sus :|

Pai da, e greu sa cauti pe google cum se instaleaza un mod.

As ruga un admin sa inchida acest topic inutil destinat spamului.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.