Jump to content

Cum poti sa faci bani mai repede

nB DonMike

Recommended Posts

Buna seara , Am observat ca unii la level-ul meu 6/7/8 au deja cate 2/3 milioane de dolari as vrea sa imi propuneti ce sa fac sa ma ridic si eu mai sus sa fac macar 200k pe zii ce as putea face?

Detin Job'ul Arms Dealer Am detinut si farmer dar nu a prea mers...

Si cum sa fac sa creasca payday'ul sa i-au mai multi bani

Cu cat ai level mai mare cu atat primesti un payday mai mare.De exemplu la lvl 30-40 se primeste intre 30.000$-60.000$ paydayul

Si contul premium iti da dobanda..si are multe avantaje

Eu as zice ca aici e un guide subtil de a face post-uri mai multe pe forum.

Chiar faceti topic cand va arde muschiu?

EDIT: M-am uitat la prostiile celor de mai sus.

Deci o concretizare: Payday-ul creste in masura cu level-ul, insa dupa level 21 payday-ul ramane acelasi. 35k Pentru 60/60 minute jucate. 11$ pe secunda. Daca ai pierdut ultimul payday si ai jucat de la inceputul orei, poti avea payday si 70k, sau daca mai multe ore tot asa, poti sa primesti si 1 miliard, insa nu primesti respect points etc....

Partea cu dobanda e asa: 0.01 Din banii pe care ii ai in banca ii primesti la payday. Daca ai cont premium: 0.02 (in joc scrie 0.1/0.2, insa daca faci calculul e 0.01 si 0.02).

Cum sa faci multi bani? Joci mult, te distrezi. Unii iti vor spune ca daca iti iei job-ul XXXX (farmer, arms dealer, trucker) vei face bani, ei bine, e o minciuna. Nimeni nu face foarte multi bani din aceste job-uri. Cei ce au bani de masini etc... joaca de o groaza de timp si au trait timpuri in care era alta economie. Singura ta sansa la bani de o masina personala este sa joci cateva luni pana ai bani de cea mai ieftina casa, incepi sa faci afaceri pana iti permiti un intruder iar dupa aia faci afaceri cu acel intruder.

Buna seara , Am observat ca unii la level-ul meu 6/7/8 au deja cate 2/3 milioane de dolari as vrea sa imi propuneti ce sa fac sa ma ridic si eu mai sus sa fac macar 200k pe zii ce as putea face?

Detin Job'ul Arms Dealer Am detinut si farmer dar nu a prea mers...

Si cum sa fac sa creasca payday'ul sa i-au mai multi bani

Voua chiar nu va ie rusine? Faceti topicuri aiurea? Asta e doar o intrebare puteai sa o pui la Intrebari Si Nelamuriri ca de acceea s-a facut acel topic...

La lawier trebuie sa am skill 5 sa pot scoate din jail sa pot sa fac bani ?

si cam cat ar costa un accept lawier? aproximativ

va multumesc mult

TC

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.