Lexic Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 (edited) Publisher: Ubisoft Developer: Ubi.Reflections Gener: Mision - based Driving Plataforms: PC, Xbox360, Playstation 3, Wii. Cerinte minime : OS: Windows XP, Vistra or Windows 7 CPU: Pentium 4 @ 3.0 GHz RAM: 1.5 GB HDD: 8 GB Free disk space Graphics: 256 MB Graphics Memory Sound Card: DirectX 9 Compatible DirectX: Version 9.0c Cerinte recomandate : OS: Windows XP, Vistra or Windows 7 CPU: Core 2 Duo RAM: 2 GB HDD: 8 GB Free disk space Graphics: 512 MB Graphics Memory Sound Card: DirectX 9 Compatible DirectX: Version 10 History : Driver: San Francisco Explained Primul lucrul de fabricaţie - vă puteţi Shift încă în corpurile altor oameni în multiplayer. Stiu ca ai avut toate îngrijorat de această marcă acest site este în partea on-line a jocului. Acum, acolo vor fi 10 moduri de Driver: San Francisco multiplayer, cum ar fi Capture the Flag si Base Defense, dar cea pe care am ajuns a fost să încerc Tag. Sper că v-aţi jucat tag-ul în viaţa reală. E distractiv. O persoană este "el", şi rulează în jurul valorii de încercarea de a eticheta pe cineva care va deveni apoi "l". Diver: San Francisco "ea" este ca şi faptul că în sens invers. Vrei să fie ea. Când îl eşti, veţi câştiga puncte. Scopul principal al playerilor este de a fura orice persoana şi statutul de puncte de bancă. Prima persoana care a lovit limita punctul câştigă meciul. Acum, tag-ul într-un joc de conducere ar putea scurge ca o persoana ar putea trage mai departe şi nu va fi niciodată văzut din nou. Aceasta este în cazul în care capacitatea de schimbare vine inch. Când am început să joc, aş schimba din masina mea - pe care vă oferă stele din organism / Google a vizualiza harta din lume - şi trecerea într-o maşină chiar în spatele l Maşini. Acest lucru a fost prost. Cheia pentru a câştiga este de a transfera intr-o masina un pic în faţa maşinii ea. Apoi, aveţi posibilitatea de a apasa pe frane si pilotul adversar te loveste sau trecerea intr-o masina pe viu pentru oportunitatea de ingrasare. Când îl eşti, nu poţi schimba, asa ca tot jocul merge de a fi defensiv şi de încercarea de a evita alte masini si scufundare în jos înapoi ale ei. Având să curgă din toată lumea şi pentru a evita posibilele locuri de oameni ar putea schimbare a fost partea mea favorita din joc. Acest curse, se transformă nebuneste, şi a continuat deplasarea pentru o perioada de timp, şi în acelaşi timp am sigur că sună simplu, a fost o explozie. Aş juca acest joc acasă. Din fericire, acel sentiment va suna încă adevărat atunci când Driver: San Francisco apare mai târziu în acest an. Cateva imagini : Edited July 11, 2011 by Lexic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Google translate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts