Jump to content

[BUG]Nu vad playerii

aDaTa

Recommended Posts

Ba, nu pot sa cred ce reply-uri idioate dati doar pentrui +1.

Studiati pozele mai atent... NU ESTE NICI UN VIRTUAL WORLD!!

De cand s-au scos triunghiurile galbene de la interioare, nu mai poti ajunge in virtual world decat teleportandu-te din casa (cheats).

Daca totusi esti in virual world, nu poti nici vedea ce se scrie pe chat, exceptand /me, in schimb poti da /enter si orice alta comanda.

De asemenea observati ca in toate pozele ceasul din dreapta-sus arata 09:36 iar ceasul de la timestamp arata ca screenshoturile sunt facute in interval de 9 minute?

Toata faza e cauzata de LAG !!

Exemple (funny) de LAG infernal:

1. Eu (civil) am condus o masina de politie timp de 10 minute, fara sa vad nici un player sau masina pe langa mine, iar ceasul ramasese blocat. Cineva m-a vazut si a dat /report si adminul mi-a dat kick cu motiv "relog".

2. Eram pe capota unora, am murit de foame, m-a dat in skin selection screen dar puteam in continuare vedea masina lor dar numai a lor. Dupa cum se vede in poze, ceasul ramasese blocat la 20:05.

32566096675280968086_thumb.png 32566096675280968086_thumb.png

3. M-am dus la benzinarie si nu mergea /fill, cica nu sunt la benzinarie. De asemenea nu vedeam alti playeri sau masini. Am distrus masina de curiozitate, am murit dar m-am mai putut plimba minute bune. Observati ceasul blocat la 15:39 si Payday-ul de la 16:00.

42602706343603642831_thumb.png 11069380335512753845_thumb.png

4. Am murit intr-o masina in timp de LAG, in loc sa ma respawnez acasa (Mastertrap, interior deasupra desertului) ma respawnam la Las Venturas default spawn si picam din cer, am fost obligat sa dau /q. Observati lipsa ceasului.

28123106701110482143_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.