Jump to content

Pai bun, si eu ce fac?

Giuliano

Recommended Posts

As vrea sa va prezint problema mea, va rog sa-mi acordati cateva minute si sa va dati cu parerea, apoi astept raspunsul unui admin.

In primul rand, trebuie sa va spun ca este vorba despre dRaG0sH (
), un copil de 10 ani. Mai exact fratele lui
adyTzu
. Eu aseara crezand ca pe contul dRag0sH, care era contul lui adyTzu, este Rober Adrian Gainariu ( adyTzu ). Incercand sa fac afaceri cu el stiind ca are Comet, i-am facut niste propuneri. Una suna cam asa: Casa level 8 LS lux (P&SPRAY CNN) + Washington + 30.000.000$. A acceptat, ceea ce era de mirare deoarece oferta este slaba avand in vedere pretul acelei masini. Cand sa incepem afacerea, imi spune ca masina este pe contul unui var de-al lui care este plecat la Constanta. Ii spun sa-l sune si sa-i ceara parola. Dupa o perioada scurta de timp, acesta imi spune ca a luat parola si sa mergem sa-i dau casa. Pe drum, imi spunea sa-i dau casa, masina si banii ca intra pe contul varului lui sa imi dea masina. Eu cunoscandu-l pe fratele lui care a fost cu mine in scoala si in aceeasi echipa de fotbal, si stiind ca nu este acest copil pe cont ci ca este fratele lui mai mare, nu m-am gandit nici-o clipa ca imi va trage teapa, asa ca am facut afacerea fara nici-o poza. Cand ajungem la casa, imi spune sa ii dau sell. Ii dau sell, o cumpara si iese. Aici mi-am dat seama ca mi-a tras teapa. Apoi sunandu-i pe alti prieteni de ai mei din realitate care ne sunt prieteni comuni, gen Michael. sau Denis.Mitchell am aflat ca pe acel cont este fratele mai mic al lui adyTzu. In acea seara, am intrat pe messenger si am incercat sa dau de adyTzu care era in cantonament. L-a sunat un prieten de al nostru si acesta a intrat pe net de pe mobil. Am discutat cu el ce am discutat si a ramas treaba ca intra astazi cand vine din cantonament pe cont sa-mi dea casa. Astazi, cand am intrat pe SA:MP sa-mi tin antrenamentul, dRaG0sh venise, l-am facut sa recunoasca faptul ca mi-a dat teapa si dupa antrenament sa-mi dea casa, dar a stat AFK in timpul antrenamentului. Dupa antrenament n-am mai dat de el. Ieri seara il bagasem in lista si am incercat sa dau de el, dar nu s-a putut. Acum 10 minute a intrat pe mess si incercand sa-l fac sa se sperie sa recunoasca mai clar ca mi-a tras teapa, aproape am reusit.

In concluzie, casa mea este la dRaG0sH si acesta a luat ban. Ce o fac eu ?!

Dovezi:

Am niste poze in care vorbeam cu frasu' pe mess da nu merge sa le incarc, vi le dau personal in caz ca aveti nevoie.

Am si CHATLOG.

Poate verifica Andrei ca i-am vandut casa.

Salut, imi pare rau ca ai luat teapa dar este numai vina ta.De ce?Deoarece la fiecare tranzactie, afacere sau schimb de masini, case sau ori ce altceva de genu acesta trebuie sa fie chemat si un admin, indiferent ca tu cunosti accea persoana sau iti este prieten bun deoarece se poate ajunge in cazuri dinacestea de teapa.Sfatul meu este ca defiecare data cand faci o afacere sa dai un [/report] si totul va decurge perfect.

Salut, imi pare rau ca ai luat teapa dar este numai vina ta.De ce?Deoarece la fiecare tranzactie, afacere sau schimb de masini, case sau ori ce altceva de genu acesta trebuie sa fie chemat si un admin, indiferent ca tu cunosti accea persoana sau iti este prieten bun deoarece se poate ajunge in cazuri dinacestea de teapa.Sfatul meu este ca defiecare data cand faci o afacere sa dai un [/report] si totul va decurge perfect.

Are dreptate la chestii din astea trebuie sa fie si un admin de fata

Imi pare rau de tine

Eu nu inteleg de ce mananci atat rahat, si cum poti sa mananci atat rahat.. fara sa respiri. In primul rand, deja este penibila chestia asta " imi pare rau dar este numai vina ta ", tu esti idiot ? ( precizez ca mi se rupe daca iau warn, dar trebuie sa-ti comunic ceva ), defapt.. intrebarea " tu esti idiot ? " e prea slaba, te intreb altfel.. cat de idiot poti sa fi ? Tu citesti ce scrie Giuliano ? a crezut ca este un prieten, si tu.. cand vorbesti cu un prieten si iti cere 20 Ron, nu ii spui sa-ti lase telefonul mobil garantie ( asta in viata reala, desi tu sigur nu ai una.. asta e doar un exemplu ). Mananci rahat fara sa te stergi la gura, si esti incredibil de bubuit, " cheama admin " si nu vei mai avea probleme.. pai, copile fara materie cenusie in cap.. Adminii au si ei viata lor,nu stau 24/24 ca sa faci tu.. un prafuit, afaceri.. care " sa decurga bine ". Nu cred ca esti tu in masura sa dai sfaturi, mai ales.. atat timp cat tu nu folosesti corect limba materna.

Giuliano, nu si-a adresat " mica poveste " voua.. tuturor copiilor plictisiti si pusi pe +1, din ce am citit eu.. nu asteapta compatimire din partea unor copii fara nici un viitor real, doar informatic. Vrea ca un admin sa ia in vizor povestea si sa o rezolve cumva, bafta!

El a inteles si ca eu am nevoie de sfaturi ca sa nu mai iau teapa. Fredo si ceilalti, cum a spus psihidelick, n-am vrut decat ca problema mea sa fie luata in considerare in staff-ul RPG, si asta s-a intamplat. Nu am nevoie de sfaturi, joc pe acest server de 2 ani si cateva luni, stiu ce sa fac sa nu iau teapa. Dar daca tu ai prieteni in realitate si joaca SA:MP pe server, te asigur ca nu o sa chemi admini sa monitorizeze tranzactia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.