Jump to content

Propunere pentru server

nB DonMike

Recommended Posts

1.Am o propunere pentru server eu zic ca ar fii frumos daca am putea adauga inca 3 biz-uri noi Orange/Cosmote/Vodafone ar parea mult mai real server'ul si ar fii mult mai frumos , abonament'ul sa nu fie scump sa fie sa zic 10k = 10 euro din care cu 10 euro sa poti vorbii 50 minute sa zic

2. A2-oa propunere daca ati putea face la masinile personale un numar de imatriculare ex CJ|27|Don = Don.Mike deci fiecare sa isi faca din ce judet e un numar si un nume de maxim 3 litere eu zic ca ar parea mult mai real tot si sa te coaste imatricularea cand iti cumperi masina personala in jur la 100k

Va rog frumos sa dati reply cu :

Propunerea 1 : Pro / Contra

Propunerea 2 : Pro / Contra

Parerea mea :

1. Nu isi are rostul.. CONTRA

2. Deja este chestia cu carplate.. nu isi are rost chinul.. poti sa il intrebi in fata de unde e. CONTRA

Anoligarch, te bagi peste tot fara rost, ce crezi ca rezolvi ?.

Nu cred ca ar avea rost.

/carplate deja exista, este gratis (cred).

Oricum, sa vedem ce zice Andrei.

Momentan, Andrei a inchis topicul de propuneri ceea ce inseamna ca nu ti se va fi luata in considerare.

Propunerea numarul 1: Contra, de ce?Deoarece e o prostie.

Propunerea numarul 2: Contra, de ce?Deoarece exista asa ceva. [/carplate - Numarul masini].Acolo la numarul masini iti poti pune tu ce judet, numar si initiale doresti.

pai da e bine si asa dar era mai real , parea mai real sa ii vezi la masina numaru de imatriculare

dar e bine si cum ziceti voi cu /carplate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.