Atyss Chaos Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 (edited) Portofoliu Eccor : BANNER : Logo's : Edited July 21, 2011 by Eccor Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLin D Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 (edited) Vad ca tu folosesti fulgeru ala constant,cea mai buna lucrare a ta este a 2-a,continua sa lucrezi,cauta niste tutoriale pentru efecte ca doar n-o sa folosesti fulgeru ala toata viata . Apropo,felicitari pentru ultimul Logo,e super. EDIT: Primul logo de aici,este prea mare,dupa ce-l faci,intra in Photoscape sau ceva daca ai,si da-i crop si fa-l cat mai mic ca ocupa prea mult loc mai ales daca il pui intr-o semnatura ceva. Edited July 21, 2011 by bLin D Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Portofoliu Eccor : BANNER : Logo's : Îmi place foarte mult prima creaţie, dar.. mai încearcă. Good Job Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Felicitarii , urmează mult tutoriale , incearcă să redimensionezi renderul corect. Have fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atyss Chaos Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 Multumesc pentru sfaturi. Am sa incerc sa le ascult pe fiecare inparte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ultimul logo e frumos Si lucrarea cu robotul facuta dupa tutorial ti-a iesit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 (edited) Ultimul logo e frumos Si lucrarea cu robotul facuta dupa tutorial ti-a iesit ! Nu, nu i-a iesit asa bine pe cum crezi, renderul este foarte prost integrat.. la a 2a lucrare, fulgerele acelea arata cam aiurea acolo, cea in alb/negru ti-a iesit destul de bine. Felicitari. Cat despre logouri, imi plac culorile pe care le alegi, ideeile tale sunt bune.. logourile chiar imi plac. Te sfatuiesc sa mai urmezi niste tutoriale, de pe B-zone sau cauta pe net. Felicitari. Edited July 22, 2011 by Ceaoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Portofoliu Eccor : BANNER : Logo's : Destul de slabutze lucrarile, la a 2a lucrare puteai sa lucrezi mult mai mult...iar la prima..strica foarte mult textul ala care nu are ce cauta acolo si cu fontul ala..in tutorialul pe care l-ai urmat iti arata si niste GM-uri care trebuiau puse pe final, deci e o lucrare slaba, avand in vedere ca este un outcome. Bafta pe viitor, incearca sa urmezi mai multe tutoriale si lasa textul deoparte, lucreazal a compozitiile de culori si la texturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atyss Chaos Posted July 23, 2011 Author Share Posted July 23, 2011 Nu, nu i-a iesit asa bine pe cum crezi, renderul este foarte prost integrat.. la a 2a lucrare, fulgerele acelea arata cam aiurea acolo, cea in alb/negru ti-a iesit destul de bine. Felicitari. Cat despre logouri, imi plac culorile pe care le alegi, ideeile tale sunt bune.. logourile chiar imi plac. Te sfatuiesc sa mai urmezi niste tutoriale, de pe B-zone sau cauta pe net. Felicitari. Am sa urmez sfaturile tale , multumesc Destul de slabutze lucrarile, la a 2a lucrare puteai sa lucrezi mult mai mult...iar la prima..strica foarte mult textul ala care nu are ce cauta acolo si cu fontul ala..in tutorialul pe care l-ai urmat iti arata si niste GM-uri care trebuiau puse pe final, deci e o lucrare slaba, avand in vedere ca este un outcome. Bafta pe viitor, incearca sa urmezi mai multe tutoriale si lasa textul deoparte, lucreazal a compozitiile de culori si la texturi Multumesc pentru sfaturi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atyss Chaos Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 New . http://img.b-zone.ro/images/12942582756603130645.png http://img.b-zone.ro/images/98697100382542337638.png http://img.b-zone.ro/images/01791049970696579614.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atyss Chaos Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 New .. P.S. De la battle cu Ceaoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 (edited) Felicitari, nu o lua in nume de rau.. dar: Renderul nu este bine integrat data viitoare incearca sa lucrezi la lumina, pune un brush negru pe opacity mic si acopera partile in care lumina nu are ce cauta. Gaseste o sursa de lumina lumina pare falsa in aceasta lucare, apoi incearca sa lucrezi cu Gradient map.. gasesti tutoriale de folosire la B-zone tutoriale. Felicitari pentru battle. Edited July 30, 2011 by Ceaoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Cum a spus si Ceaoz , gasesteti o sursa de lumina constanta care sa dea semnaturii sau lucrarii tale o lumina reala . Texturile , exemplu la ultima , nu le mai lasa screen 100 , scade opticity macar la 40 - 50 , sa nu se cunoasca asa de tare... Pe text chiar imi place cum lucrezi la unele creatii . In semnaturi , nu mai scoate in evidenta asa de tare textul , deoacere , daca cineva face cerere de o semnatura si ai o semnatura superba care ii place si daca vede textul asa de tare scos in evidenta , se razgandeste imediat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavioN Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Imi place cum lucrezi , cel mai mult mi-a placut poza cu Hitmanu , mai asteptam si alte creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atyss Chaos Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Multumesc tuturor pentru sfaturi. Am sa incerc sa urmez cat mai multe Tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atyss Chaos Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 (edited) New Edited July 30, 2011 by Eccor Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Altă viaţă nu ?! Chiar ca alta viata. Asta e mult mai proasta decat celelate. E oversharpened, stelele alea arata aiurea rau si textul lasa de dorit. Textul nu de pune in colt. Se pune langa render, si trebuie sa fie cam cat jumatate din focal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLin D Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Progresezi foarte foarte repede,se vede de la primiile creatii cat de mult ai progresat,tin sa te felicit foarte mult ,continua sa urmezi tutoriale si vei progresa si poate pe viitor ai sanse la Designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atyss Chaos Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 Progresezi foarte foarte repede,se vede de la primiile creatii cat de mult ai progresat,tin sa te felicit foarte mult ,continua sa urmezi tutoriale si vei progresa si poate pe viitor ai sanse la Designer. Multumesc mult pentru felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts