Jump to content

Aveti cantină/bufet in scoală?

bLin D
 Share

Recommended Posts

Cantina nu am in liceu, dar am un chiosc, si mai sunt cateva chioscuri pe langa liceu, si cateodata te mai lasa sa mai iesi. Deci, ai de unde manca daca nu ti-ai luat de acasa, bani sa ai. :))

Si faza cu cantina, daca este curata si controlata o data pe saptamana macar, eu zic ca e o idee buna, adica, daca-ti iei de la magazin, iti iei un suc si-o punga de chipsuri, ceva, sau un sandwich, il mananci repede si fuga in clasa, asa la cantina, din start implica o pauza mai mare, poate chiar 20-30 min., si poti manca mai "linistit", stai la masa, mai vorbesti cu unu' altu', e alta treaba. Ar fi o idee buna sa se bage cantina, dar cum am zis, sa fie curata si controlata des, sa nu mancam tot felu' de prostii si sa luam toate bolile cu S dupa.

La mine la scoala am chiosc si cantina cu sala de mese unde poti manca supa si/sau felul 2.Cantina este destul de mare. incap in jur de 50 de elevi, daca nu chiar mai multi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.