GreenMan Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 (edited) #1. #2. #3. #4. #5. #6. #7. #8. #9. #10. Sper sa va placa. Astept pareri. Edited July 23, 2011 by Kenneth C Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 New: Ma rog, asta e veche, de mult, chiar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiNie Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Frumos poate o sa fi Designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Frumos poate o sa fi Designer. Mai astept pareri, si poate niste sugestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Slabe sanse la designer,doar daca faci cereri non-stop,ceea ce nu ti-as recomanda,deocamdata,cand inca esti incepator. Urmareste tutoriale,invata bazele si pune-le bine la punct(flow,depth,compozitie,light,culori,contrast,claritate etc.),invata sa iti alegi resursele si sa faci un text frumos,numai folosi acelasi font,care si ala e ,nici dropshadow,cel putin nu in modul asta,textul sa fie cam cat un sfert din focal,daca ne referim la un om/personaj animat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Slabe sanse la designer,doar daca faci cereri non-stop,ceea ce nu ti-as recomanda,deocamdata,cand inca esti incepator. Urmareste tutoriale,invata bazele si pune-le bine la punct(flow,depth,compozitie,light,culori,contrast,claritate etc.),invata sa iti alegi resursele si sa faci un text frumos,numai folosi acelasi font,care si ala e ,nici dropshadow,cel putin nu in modul asta,textul sa fie cam cat un sfert din focal,daca ne referim la un om/personaj animat. 1. Am pus acelasi font deoarece reprezinta 'Kenneth's DESIGN'. 2. Chiar daca, momentan, nu inteleg nimic din ce ma sfatuiesti, in afara de depth, compozitie, contrast, multumesc. Daca poti sa ma SPAMMEZi prin PM cu tutoriale, ti-as fi profund recunoscator. REVIN maine cu EDIT, impreuna cu alte creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Pai vezi,de asta nu intelegi mare lucru din ce ti-am spus,termenii astia se invata pe parcurs,in special din tutoriale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 New: 'Music is my life'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geculetz Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Foarte frumoase,creeatiile. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 New: 'Music is my life'. De ce pui dropshadow pe text? Se vede cam urat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 De ce pui dropshadow pe text? Se vede cam urat ... aia cu is my life nu avea Bold, si nu se vedea bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinamik Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 sunt cateva reusite cateva nu dar te-ai descurcat fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted August 2, 2011 Author Share Posted August 2, 2011 New: O puteti verifica si pe profilul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 New: Crysis. Am urmat un Tutorial... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 New: Astept pareri in special de la Steph si Eusebio (idolii mei in PS). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZwllW Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 A 2-a si ultima cu Jack Sparrow ti-au iesit foarte frumos,dar parca a 2-a e prea luminizata,nu se vede asa bine,imi plac foarte mult efectele acelea rosii de la a 3-a. Prima,parca prea simpla,un stock,un text si o sursa de lumina pe ochiul personajului. Oricum,sunt bune,felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sSuNNy Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Foarte frumoase, dar nu crezi ca le faci unpic cam sterse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xikczs Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Meriti in grupul designerilor, +1 pentru creatii, unele mici greseli dar sunt facute frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 Meriti in grupul designerilor, +1 pentru creatii, unele mici greseli dar sunt facute frumos. Ce post facut pentru +1. Multumesc pentru incurajare, dar nici chiar asa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 In principal chiar imi place cum lucrezi Nici nu comentez de sig'ul cu Johnny Depp pentru ca n-as fi obiectiva haha, dar oricum I love it <3 e cam simplut dar imi plac culorile folosite. La a doua din ultimul post imi place cum ai folosit brush'ul acela dar parca personajul e prea sters in bckg, mi-ar fi placut sa aiba culorile putin mai accentuate ca sa iasa mai mult in evidenta. Si pentru ca am vazut ceva de dropshadow pe text~ mie mi se pare ca arata ok, si eu folosesc aia uneori Bafta in continuare, I like your style ^^ ps. hayley fan cumva? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Cea cu '' Freestyle '' e chiar foarte okey, dar ai fi putu da opacity mai mic la text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Cea cu '' Freestyle '' e chiar foarte okey, dar ai fi putu da opacity mai mic la text. Mda.. si Stroke mai mic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Mda.. si Stroke mai mic. Nah, mie mi se pare destul de okay stroke'ul pentru ca e si scrisul gros. Daca ar fi fost mai subtire atunci, dar fi aratat urat. Dar asa.. looks good to me Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted September 3, 2011 Author Share Posted September 3, 2011 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Ideea la ultima lucrare e buna , insa nu vad ce ai facut la ea in afara sa pui acel text si poate o ajustare ceva .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts