Jump to content

Kenneth's GFX

GreenMan
 Share

Recommended Posts

New:

56795245716390301734.jpg

Oricum e naspa, degeaba te strofoci.

Daca tot vroiai sa se vada textul acela pe background, il puneai si pe focal (Hayley) si stergeai cu un brush 0 hardness de pe ea, mie nu-mi place.

Mai ai de lucrat, succes in continuare.

Oricum e naspa, degeaba te strofoci.

Daca tot vroiai sa se vada textul acela pe background, il puneai si pe focal (Hayley) si stergeai cu un brush 0 hardness de pe ea, mie nu-mi place.

Mai ai de lucrat, succes in continuare.

Chiar daca esti Designer, si probabil o sa primesc warn-up.. Chiar nu-mi pasa ce crezi tu. Daca vroiai sa-mi zici ca nu-ti plac mai bine'mi ziceai prin PM, sau deloc. SIncer, nu stiu cum dracu ai primit Designer. Nu te pricepi mai deloc, la cereri nu raspunzi. Te rog, daca te tine 'mandria' sa nu mai raspunzi DELOC la creatiile mele. Multumesc!

ON: Mersi. Mai astept pareri.

1,faza aia cu designeru nu o sa te ridigi niciodata la nivelul astepatarilor asta e o critica constructiva nu orcui ii place ai zis si tu nu se face doar pentru post "e foarte frumoasa poza"stiu ca te enerveaza cineva cand te critica dar asta e... alta data decat sa il jicnesti mai bine nu postezi lucrari.

2.Mai ai de lucrat le text pentru ca ai folosit in primele lucrari acelasi tip de text.

3.In general te pricepi dar incearca si niste tutoriale mai grele nu doar astea de pe b-zone.

4.Succes si bafta in continuare

Edited by Dinamik

1. Româna 1 - 0 Dinamik

2. Nici nu-i ascult.

3. Primele poze sunt "din tinerete".

4. Si tu ai facut intr-un timp +1(SPAM). In ochii mei sunteti unii si aceeasi.

1.Mie chiar nu imi pasa cum ne vezi tu pe noi

2.Stiu ca ma bate romana asta e..soarta

3.Daca sunt din tinerete dc nu postezi ceva mai noi cum is ultimele?

4..Imi zici si mie cand am facut +1(SPAM)?

Edited by Dinamik

1.Mie chiar nu imi pasa cum ne vezi tu pe noi

2.Stiu ca ma bate romana asta e..soarta

3.Daca sunt din tinerete dc nu postezi ceva mai noi cum is ultimele?

4..Imi zici si mie cand am facut +1(SPAM)?

1. Uita-te la ultimele posturi.

2. Româna 2 - 0 Dinamik.

3. Era plina ultima pagina de posturile tale. La fiecare topic, ultimu erai tu la o distanta foarte mica de timp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.