Guest Eazy Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 * * * * * Acestea sunt cateva din creatiile mele, o sa mai postez pe parcurs... Astept, Pareri / Critici. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StromaE15 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 (edited) Mijto,GJ. Designer: Nu acceptam astfel de posturi, warn up. Edited August 8, 2011 by Ceaoz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiNie Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 (edited) Imi plac mult GG! Designer: Nu acceptam astfel de posturi, warn up. Edited August 8, 2011 by Ceaoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Hmm,ce sa zic,ai inceput sa iti faci o compozitie interesanta,daca te dezvolti pe acest stil o sa ai niste lucrari chiar dragute. Tine shift si trage de colturi cand redimensionezi,incearca sa nu folosesti text pentru ca strica mult,sau foloseste,dar posteaza o varianta cu text si una fara. Succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eazy Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 * * * Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminemFun Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Imi palce foarte mult cum lucrez nu folosesti smuge mai deloc iar lucrarile sunt foarte ok.Textul nu iese n evidenta sa strice designul cea ce asta ridica nota semnaturii.Bravo,Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eazy Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Pareri / Sfaturi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emin3m Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 dragut..multe efecte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eazy Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Opinion's ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Cudi Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Prima lucrare din ultimul post arata cel mai bine, dar strica textul putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eazy Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Pareri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eazy Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phR Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Frumoase. Felicitari. Multumim. OFF : Ai Psd La ultima ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sickk Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Pareri / Sfaturi ? Imi place foarte mult cum a iesit poza de pe ringu de box Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Frumoase toate , dar cea mai frumoasa mi se pare asta : Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZZY5 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Ai aruncat aiurea niste c4d-uri, renunta la text pentru un timp si nu mai "la-ti" renderul/stock-ul ca strici toata imaginea. Luminica daca vin din spate de ce ii bate pe frunte? Citeste tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eazy Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eazy Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Pai,incetul cu incetul incepi sa iti formezi un stil,dar ai grija ca unele greseli le cam frecventezi si ar trebui reparate. In primul rand calitatea,calitatea este destul de proasta in toate lucrarile,datorita adjustementurilor.Nu mai folosi gm-uri peste gm-uri,deoarece saturezi culorile si bat la ochi. Eu unul iti recomand sa lucrezi culorile si daca lucrarea ti se pare putin blurata,da-i un sharpen,dar nu excesiv,scade din opacitate,sa nu devina lq si pixelata. Un alt detaliu foarte important sunt culorile,cum ti-am mai zis nu folosi gm peste gm,iti recomand ca de la inceputul tagului sa incepi cu niste culori frumoase,care sa nu bata la ochi,sa nu fie saturate si prea stridente si apoi le vei integra si accentua cu brushuri si eventual cateva gm-uri,iti recomand sa folosesti un gm-doua bw pe multiply,pe opacity mai mare/mai mic dupa placul tau,pentru a da un plus lucrarii cu un contrast reusit.Daca lucrarea ti se pare prea contrastata foloseste exposure. Compozitia,dupa mine e cel mai important detaliu,trebuie sa ai o viziune asupra lucrarii,sa stii cam ce ai vrea sa iasa acolo,asa ca resursele alese sunt foarte importante,deci iti recomand sa umbli pe site-uri specializate pe photoshop,apoi sa imbini efectele dupa bunul plac si propria viziune. Iti recomand sa te uiti pe alte lucrari mai avansate,sa iti faci o idee cum ar tebui sa arate detaliile,cum sa fie puse la punct si eventual sa studiezi si niste psd-uri. Sper ca ti-am fost de ajutor,KIU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The3viLL Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Superbe toate,nam ce zice.Sunt frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
nushCs Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 OMG BRAVO GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dust98 Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexterr Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Felicitari,imi place cum lucrezi in photoshop..mai astept lucrari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duster2 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Superbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Creatiile cu Selena Gomez cu Avril Lavigne sunt foarte bune, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts