Jump to content

Eazy's Creations

Guest Eazy
 Share

Recommended Posts

* 0AVfK.png

* 5YBWs.png

* W3Osx.png

* 97yFX.png

* PdiR8.png

Acestea sunt cateva din creatiile mele, o sa mai postez pe parcurs...

Astept, Pareri / Critici. Multumesc.

Hmm,ce sa zic,ai inceput sa iti faci o compozitie interesanta,daca te dezvolti pe acest stil o sa ai niste lucrari chiar dragute.

Tine shift si trage de colturi cand redimensionezi,incearca sa nu folosesti text pentru ca strica mult,sau foloseste,dar posteaza o varianta cu text si una fara.

Succes pe viitor!

Imi palce foarte mult cum lucrez nu folosesti smuge mai deloc iar lucrarile sunt foarte ok.Textul nu iese n evidenta sa strice designul cea ce asta ridica nota semnaturii.Bravo,Felicitari.

Pai,incetul cu incetul incepi sa iti formezi un stil,dar ai grija ca unele greseli le cam frecventezi si ar trebui reparate.

In primul rand calitatea,calitatea este destul de proasta in toate lucrarile,datorita adjustementurilor.Nu mai folosi gm-uri peste gm-uri,deoarece saturezi culorile si bat la ochi.

Eu unul iti recomand sa lucrezi culorile si daca lucrarea ti se pare putin blurata,da-i un sharpen,dar nu excesiv,scade din opacitate,sa nu devina lq si pixelata.

Un alt detaliu foarte important sunt culorile,cum ti-am mai zis nu folosi gm peste gm,iti recomand ca de la inceputul tagului sa incepi cu niste culori frumoase,care sa nu bata la ochi,sa nu fie saturate si prea stridente si apoi le vei integra si accentua cu brushuri si eventual cateva gm-uri,iti recomand sa folosesti un gm-doua bw pe multiply,pe opacity mai mare/mai mic dupa placul tau,pentru a da un plus lucrarii cu un contrast reusit.Daca lucrarea ti se pare prea contrastata foloseste exposure.

Compozitia,dupa mine e cel mai important detaliu,trebuie sa ai o viziune asupra lucrarii,sa stii cam ce ai vrea sa iasa acolo,asa ca resursele alese sunt foarte importante,deci iti recomand sa umbli pe site-uri specializate pe photoshop,apoi sa imbini efectele dupa bunul plac si propria viziune.

Iti recomand sa te uiti pe alte lucrari mai avansate,sa iti faci o idee cum ar tebui sa arate detaliile,cum sa fie puse la punct si eventual sa studiezi si niste psd-uri.

Sper ca ti-am fost de ajutor,KIU!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.