Jump to content

[Semnatura]Pentru membrii

DGS Daviid
 Share

Recommended Posts

Salut , am facut si eu o semnatura micuta , nu e prea frumoasa deoarece sunt incepator in PS ...

Sper sa va placa

09285355865990876481.png

http://img.b-zone.ro/images/09285355865990876481.png

Astept criticile.

Nu prea are legatura cu comunitatea aici nu avem sv de metin sau eu stiu de unde e skinu asta

Sunt de acord ..

David puteai sa pui si u cv legat de CS , TF s-au MC... dar metin :-k :]] continua sa faci lucrari si o sa acumulezi XP .. si stiu ca PS e greu

Este o imbalmaseala totala.

Fontul este nepotrivit,render-ul acela nu are nicio legatura cu comunitatea si fundalul&efectul lasa de dorit.

Continua sa lucrezi si ghdeaza-te dupa tutoriale.

Astfel vei avansa daca asta doresti.

E ciudata, plus ca logo-ul B-Zone mai bine bagai doar capu' ala.. Mie mi se pare ca ai facut-o in PhotoScape. Puteai si tu sa pui un Stroke(Border).

Urat scrisul si logoul , e overcontrasted , nu se integreaza cu restul

Background-ul e sec si culoarea nu se potriveste nici cu scrisul si nici cu personajul

Personajul acela nu are ce cauta acolo . B-zone nu are server de Metin . Puteai sa pui un personaj din San Andreas sau din Counter-Strike

Cauta niste tutoriale care sa te ajute in integrarea renderelor si in crearea unui scris mai bun .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.