Jump to content

bLin D
 Share

Recommended Posts

E cam ciudat, plus ca fonturile sunt alea care ti le da PS, nu ai bagat tu altele.. oricum, macar ai facut ceva..

Edited by Johnny K

Nu-mi place ca sunt prea multe texte ... puteai sa scrii decat B-Zone Member in mijloK` . incearca sa faci si altele ;)

Edited by SnapP

Super, e facut in photoscape ? :), btw nice try.

Tu chiar ma iei la misto? Nu,nu e facut in Photoscape daca chiar te intereseaza,vezi tu asa text in Photoscape,nu cred. btw daca tot critici fa tu avatar.

Nu te iau la misto, insa cu photoscape in zilele astea poti face minuni, iar avatarul tau il poti face foarte usor in acest program de editare. Si nu mai fac suveniruri pentru ca am ajuns intr-un punct in care mi-am dat seama ca trebuie sa merg inainte si sa ma las de arta. :)

http://b-zone.ro/forum/topic/46195-b-zone-wallpaper/page__p__596425__fromsearch__1#entry596425 - in genu asta lucram eu, daca doresti sa comentezi ceva. Dar nu sunt aici sa caut cearta, asa ca iti urez multa bafta in ceea ce faci. Eu doar am vrut sa te ambitionez putin cu postul acela, sa mai progresezi dar tu ai luat-o tocmai pe invers.

Nu inteleg dc ai scris asa de mult b-zone , sunt aiurea fonturile , trebuia ceva mai simplu si fara wave efect sau nush mai ce ai bagat tu acolo .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.