Jump to content

Bug Inportant la orice masina/Van de rob

0nly Asul

Recommended Posts

•  
  • Nick-ul tău: 0nly.AsuL
  • Descrierea bugului: Este nevoie de 2 persoane pentru a lua orice masina de factiue/van de rob,masini personale fara insurance,truck fara job si alte masini care normal nu le poti lua fara anumite joburi.Bugul suna cam asa:Persoana care vrea sa conduca masina trebuie sa dea f+w,mai intai f si w.Cealalta persoana trebuie sa dea f,dar cand da,se opreste imediat fara ca sa il dea jos din masina pe cel care daduse f+w.In acest fel orice civil,orice membru al factiunilor existente poate lua fara prea mult efort o masina din cele de pe server care nu sunt incuiate! Am testat bugul pe aproape toate masinile..
  • Screenshot(s):Nu pot sa uplodez pozele!

:)) eu stiu alt bug, merge la orice masina de faciune si motocicleta.

Un civil da g, iar altu' da f in timp ce alalalt e in masina si poate lua masina/motocicleta. Daca rotile se opresc, trebuie sa intre din nou :P tot asta, g primul player si f al doilea player

0nly.AsuL - e tocmai invers cel care vrea sa conduc da doar F ia cel din dreapta dai si el F dar in timp ce soferul urca la volan fuge de langa masina adica cu w , s , d , a !

o0ops - Nu merge la masini doar la moto !

:)) eu stiu alt bug, merge la orice masina de faciune si motocicleta.

Un civil da g, iar altu' da f in timp ce alalalt e in masina si poate lua masina/motocicleta. Daca rotile se opresc, trebuie sa intre din nou :P tot asta, g primul player si f al doilea player

Aici nu te da jos din masina daca opresti,poti merge oricat vrei cu ea,poti sa stai si pe loc.

0nly.AsuL - e tocmai invers cel care vrea sa conduc da doar F ia cel din dreapta dai si el F dar in timp ce soferul urca la volan fuge de langa masina adica cu w , s , d , a !

o0ops - Nu merge la masini doar la moto !

Ma rog,da ca sa nu il dai jos din masina trebuie sa dai din taste..era clar asta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.