Jump to content

Signature B-Zone

Stepf Richter
 Share

Recommended Posts

Simpla si la obiect ! Ti-a iesit super , aveai dreptate e tare acel efect ! Ai un + de la mine !

Da, Giuli. Dar nu am urmarit tutorialul foarte bine. Nu am respectat culorile si cred ca am sarit peste ceva pasi. Am vazut pozele tutorialului apoi l-am facut din "ce mi-am adus aminte".

Si nu este atat de simpla pe cat pare. Faceti si voi macar ceva ce sa semene... Voiati efecte curcubeu? Nu de la mine... Eu zic ca arata destul de bine... Mi-a placut efectul si am facut si un sig cu el....

E simpla, faina, prefer astea simple, nu inzorzonate cu milioane de culori. Dar sincer sa fiu, la fel ca MrYonutz ma asteptam la ceva mai mult. Personal, eu n-as purta-o. Eu prefer sa fie mai 'turtite' si mai largi, la fel ca sig. meu.

Anyway, KEEP WORKING!

imi place gradientul,si cum ai aruncat lumina pe text,dar mergea si bg-u putin colorat...spre un ton de albastru...restul e ok

textul este cam pixelat...incearca sa lucrezi pe rezolutie 150px,nu o sa fie chiar asa pixelata...in rest..imi place efectul,stiu si eu tutorialul,ti-a iesit,bravo.

9/10 :D.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.