Mister Lexo Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 ►Buna, ►Am facut acest topic deoarece am avut si eu probleme cu ScreenShot'ul, adica mai pe scurt numi mergea. ►De aceea am cautat pe net un program care se ocupa de asa ceva si multumesc lui Dumnezeu ca am gasit. ►Acest program se numeste GadWin PrintScreen Professional si il puteti descarca de aici.. ►Daca nu va merge acest link incercati aici si descarcati GadWin PrinScreen Professional 4.7. ►Este usor de instalat. ►Ve'ti descarca un executable (.exe) care il veti instala ori unde doriti dumneavoastra. ►Dupa ce il veti instala deschideti programul, va duceti la resources si da'ti register. Acolo ve'ti introduce urmatoarele: Username: BuLLLDoZeR Serial number: 9CE72D2E-A923D9CCEBFF ►Dupa aceasta programul este varianta full, nu varianta trial cum era pana acum. ►Apoi mai este putin si terminati, trebuie facute niste setari pentru ca PrintScreen'urile ce le faceti sa fie cam ca ScreenShot'urile. ►Deschideti programul, ►Selectati preferences, la Hot Key selectati tasta dorita pentru creearea prinscreen'ului. ►Apoi mai jos, trebuie sa bifati: Initial delay before capture (1-60sec), daca aveti bifat aici veti face ►PrintScreenuri in continuare exact cum faceati si cu f8 in joc. ►Apoi ne uitam mai jos, si trebuie sa fie dezbifat: Hide icon when capturing, Show notification message si Edit and annotade the captured image. ►Si ultimul pas este sa selectati locul unde sa se duca PrintScreen'urile. ►Selectati Destination apoi dati browse la capture directory, selectati folder'ul dorit si da'ti ok. ►Intrati in joc si incercati daca va merge. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKillz Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Eu sincer nu am incredere, poate foarte usor sa fie un keylogger, sau un soi de virus. Exista Fraps, care este mult mai utilizat, si mult mai sigur. Iar in cazul in care progrumu' este pe bune, apreciez efortul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mister Lexo Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 Programul este foarte pe bune Daca nu am crezi citeste pe google de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKillz Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Programul este foarte pe bune Daca nu am crezi citeste pe google de el. Atunci felicitati pentru micul tutorial. Nu mi-o lua in nume de rau, dar s-a intamplat de foarte multe ori sa vina tipi cu tot felul de programe care s-au dovedit a fii keyloggere sau alte chestii care iti puteau aduce neplaceri. Asa ca nu am spus cu rea-credinta afirmatia de mai sus. Am vrut doar sa le atrag atentia 'cascatilor'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mister Lexo Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 De ce as face asta? Eo joc pe server'ul asta de mult, imi place si asa, de ce as face chestii deastea? In plus eo am facut acest tutorial pentru ca dupa ce am postat in "nelamuriri" problema mea cu screenshot'ul am primit un mesaj ca mai sunt si alti care au asemenea probleme. Intre timp eo am dat de programelul asta si am vrut sa ajut :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Programe utile de screenshot si in joc si in afara jocului e : a) Fraps ( program de filmat si fotografiat in interiorul unui program , deobicei joc ) b) Hypercam ( program de filmat si fotografiat in si inafara unui joc , nu trebuia sa te chinui sa cauti atat dupa nushce program ) Programele mentionate sunt foarte cunoscute , un search pe google dupa Programe cu care pot fotografia desktop-ul si in interiorul unui Software si gaseai cu siguranta , mai ales Hypercam Dar .. merci de programu asta care l-ai mentionat in topic , nu stiam de el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquid Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Sunt destule modalitati ( fraps,hypercam),nu cred ca mai era nevoie de inca unul .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.