Jump to content

Giuliano gFx

Giuliano
 Share

Recommended Posts

Prima e cam simpla si nu se vede tot capul acelui om :)),a 2-a este foarte ok,god bless america :)) haha,iar a 3-a este chiar foarte frumoasa,imi place acel golden text si acel efect pus pe ochelarii lu' Pitbull,felicitari Giuliano,continua sa lucrezi dizainare. Treci si pe la portofoliu meu cand ai timp.

Edited by miixL

Sincer,Giuliane,mi se par prea simple,incearca ceva mai complicat,

Te astept cu un topic de creatii sa vad ce profesionist esti tu..

EDIT: Una noua cu Iron Man.

Edited by G I U L I

Trec si eu pe aici chiar daca n-am mai lucrat in Photoshop de 3 ani, actually aseara l-am deschis pentru prima data dupa atata timp :))

Am observat o evolutie de la primele lucrari pana la ultima, se vede o diferenta destul de mare. Cea mai reusita mi se pare ultima, chiar imi place foarte mult <3 Avatarul puteai totusi sa-l faci de alte dimensiuni, asta e tot ceea ce nu'mi place la el.

Bafta in continuare si astept sa vad si altele ;;)

G I U L I A N O Nu ti'o zic cu ura,dar mi se pare prea banal,si totusi esti designer.

Sigur ca n-o zici cu ura, nici n-ai luat ban din cauza mea pe RPG.

Trec si eu pe aici chiar daca n-am mai lucrat in Photoshop de 3 ani, actually aseara l-am deschis pentru prima data dupa atata timp :))

Am observat o evolutie de la primele lucrari pana la ultima, se vede o diferenta destul de mare. Cea mai reusita mi se pare ultima, chiar imi place foarte mult <3 Avatarul puteai totusi sa-l faci de alte dimensiuni, asta e tot ceea ce nu'mi place la el.

Bafta in continuare si astept sa vad si altele ;;)

Asa imi plac mie dimensiunile avatarului, iti arat alte creatii in privat :))

Mie imi place foarte mult cum lucreaza sti sa asocieze culorile destul de bine, integrarea renderului merge si ea , stie sa pozitioneze textul.

Nu va mai dati mari profesionisti daca faceti comentarii ca sa face +1 mai bine taceti.

PS:GIULI te descurci tine-o tot asa nota 10.

Nici nu era contul meu,acela,am inveptu de la level 13,ce'mi pasa ca am luat ban ?:)),si da e banal,ce faci? Unde e,Flow,Lumina,Depth,etc...? o lucrare buan e cum is la eusebio uita'te pe la alea recente,si o sa imi postez si eu lucrarile,sa vezi,diferenta.

Bft pe viitor.

G I U L I A N O Nu ti'o zic cu ura,dar mi se pare prea banal,si totusi esti designer.

Mai invata si tu de la Eusebio si Steph. Ăia intr-adevar meritau Designer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.