Giuliano Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 (edited) Un avatar care-mi place foooarte mult, astept sa-mi dea syN voie sa-l port pentru ca l-am luat de la el si l-am editat. O semnatura pentru emptYmdY rezolvata "la secunda" .. Pitbull (poza originala) Iron Man (poza originala) Kanye West Edited August 26, 2011 by G I U L I Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Nu'i asa mare lucru, doar aia din mijloc e mai tare, iar in restu ai bagat niste efecte 'aiurea'. Succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZwllW Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 (edited) Prima e cam simpla si nu se vede tot capul acelui om ,a 2-a este foarte ok,god bless america haha,iar a 3-a este chiar foarte frumoasa,imi place acel golden text si acel efect pus pe ochelarii lu' Pitbull,felicitari Giuliano,continua sa lucrezi dizainare. Treci si pe la portofoliu meu cand ai timp. Edited August 23, 2011 by miixL Link to comment Share on other sites More sharing options...
HayaT09 Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Sincer,Giuliane,mi se par prea simple,incearca ceva mai complicat, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 23, 2011 Author Share Posted August 23, 2011 (edited) Sincer,Giuliane,mi se par prea simple,incearca ceva mai complicat, Te astept cu un topic de creatii sa vad ce profesionist esti tu.. EDIT: Una noua cu Iron Man. Edited August 24, 2011 by G I U L I Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZwllW Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Renderul integrat bine dar nu se vede in totalitate,textul la fel,imi place foarte mult background-ul dar parca-i prea negru,puteai sa bagi o sursa de lumina,in rest e cul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 24, 2011 Author Share Posted August 24, 2011 Uita-te la poza originala, e postata deasupra lucrarii si apoi repeta ce-ai zis mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Deci, sincer nu imi plac...Urmeaza si tu niste tutoriale, nu mai baga resuresele la nimereala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 26, 2011 Author Share Posted August 26, 2011 Deci, sincer nu imi plac...Urmeaza si tu niste tutoriale, nu mai baga resuresele la nimereala... WTF ?! Noua: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 (edited) Wrong topic. Imi cer scuze. Edited August 26, 2011 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 26, 2011 Author Share Posted August 26, 2011 (edited) Ai grija sau data viitoare vei fi sanctionat. Edited August 26, 2011 by G I U L I Link to comment Share on other sites More sharing options...
HayaT09 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 G I U L I A N O Nu ti'o zic cu ura,dar mi se pare prea banal,si totusi esti designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Trec si eu pe aici chiar daca n-am mai lucrat in Photoshop de 3 ani, actually aseara l-am deschis pentru prima data dupa atata timp Am observat o evolutie de la primele lucrari pana la ultima, se vede o diferenta destul de mare. Cea mai reusita mi se pare ultima, chiar imi place foarte mult <3 Avatarul puteai totusi sa-l faci de alte dimensiuni, asta e tot ceea ce nu'mi place la el. Bafta in continuare si astept sa vad si altele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 G I U L I A N O Nu ti'o zic cu ura,dar mi se pare prea banal,si totusi esti designer. Sigur ca n-o zici cu ura, nici n-ai luat ban din cauza mea pe RPG. Trec si eu pe aici chiar daca n-am mai lucrat in Photoshop de 3 ani, actually aseara l-am deschis pentru prima data dupa atata timp Am observat o evolutie de la primele lucrari pana la ultima, se vede o diferenta destul de mare. Cea mai reusita mi se pare ultima, chiar imi place foarte mult <3 Avatarul puteai totusi sa-l faci de alte dimensiuni, asta e tot ceea ce nu'mi place la el. Bafta in continuare si astept sa vad si altele Asa imi plac mie dimensiunile avatarului, iti arat alte creatii in privat Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminemFun Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Mie imi place foarte mult cum lucreaza sti sa asocieze culorile destul de bine, integrarea renderului merge si ea , stie sa pozitioneze textul. Nu va mai dati mari profesionisti daca faceti comentarii ca sa face +1 mai bine taceti. PS:GIULI te descurci tine-o tot asa nota 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HayaT09 Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Nici nu era contul meu,acela,am inveptu de la level 13,ce'mi pasa ca am luat ban ?,si da e banal,ce faci? Unde e,Flow,Lumina,Depth,etc...? o lucrare buan e cum is la eusebio uita'te pe la alea recente,si o sa imi postez si eu lucrarile,sa vezi,diferenta. Bft pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 G I U L I A N O Nu ti'o zic cu ura,dar mi se pare prea banal,si totusi esti designer. Mai invata si tu de la Eusebio si Steph. Ăia intr-adevar meritau Designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Terminati cu chestiile de genu',uita-te la ala,la ala,fiecare are un stil propriu,de ce sa copiem unii de la altii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emin3m Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 frumoase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goblin Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Mie chiar imi plac, bravo, chiar ai meritat Designer-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts