'UZZi' Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Titlul clipului: RedLine Clan Gen: Actiune Durata: 1:48 Data lansarii: Astazi Scurta prezentare: Va las sa criticati voi Link catre clip : <object width="560" height="345"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=22yExLgXoJo?version=3&hl=en_US"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=22yExLgXoJo?version=3&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=22yExLgXoJo?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="345" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> Pentru alte filme in samp ne gasiti aici http://tdp-studio.info/ Si nu uitati sa dati + daca va placut si like si subscribe pe youtube 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Mie imi place, dar fazele cu masinile de politie sunt cam aiurea, se ciocnesc Porche'u si Toyota de ele si nu au nimic...cam imposibil in realitate. + Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Tare filmu' si cum a fost filmat. Dar cum a zis si Razvan e cam ireal. Masinile sar, se busesc si n-au nimic. Pe ce masina e pusa Supra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Baaa tu m-ai pus sa dau 5 minute /animgangs 14 cand puteam sa dau doar ODATA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 A iesit foarte bine dani, foarte frumos filmul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Puteai și tu să selectezi să se vadă automat 720HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Baaa tu m-ai pus sa dau 5 minute /animgangs 14 cand puteam sa dau doar ODATA ? Imi place sa fac misto de tine cateodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerso. Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Frumos putin ireal faza cu masinile, da restu e perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'UZZi' Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Frumos putin ireal faza cu masinile, da restu e perfect. Nu aveai unde sa faci +1 si te-ai gandit aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Eu totusi nu vad ce a fost ireal. Cand se baga una in alta si sar peste rampa eu nu vad sa se bage cu spoileru in perete ci doar o sarit rampa,iar cel in rosu a cazut in picioare. Si NFS Most Wanted sau Hot Pursuit sau altele,is reale dar aia nu inseamna ca daca is de curse la o rasturnare trebuie sa se faca varza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtensioN ON Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Foarte Frumos , Felicitari ! Ps imi poti spunc\e cine canta melodia si cum se numeste ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Foarte Frumos , Felicitari ! Ps imi poti spunc\e cine canta melodia si cum se numeste ? Aceasta e melodia: Pitbull-Oye Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtensioN ON Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Multumesc ! in acest moment nu pot da plus dar promit ca o sa iti dau dani <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
KSG Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) A iesit bine filmul, doar ca, cam ciudat zboara masinile alea, cand sar peste un zid si sunt intacte, masinile de politie se izbesc una de alta si nici nu sunt zgariate, 1:24 zboara masina aia in sus de parca e avion... Edited August 25, 2011 by zxcvbnm Link to comment Share on other sites More sharing options...
'UZZi' Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 A iesit bine filmul, doar ca, cam ciudat zboara masinile alea, cand sar peste un zid si sunt intacte, masinile de politie se izbesc una de alta si nici nu sunt zgariate, 1:24 zboara masina aia in sus de parca e avion... Prietene ai jucat vreodata nfs? sau doar faci spam la fiecare film cu topicul deschis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Smoke, defapt tu faci spam ^^. ON: Waaaaaaaaau, tare filmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheMechanic Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Beton atat si video si melodia Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangMike Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Pentru alte filme in samp ne gasiti aici http://tdp-studio.info/ Si nu uitati sa dati + daca va placut si like si subscribe pe youtube Milogii din ziua de azi... MUNCA ADEVARATA A FOST A LUI DANI STEPTU SI EL MERITA TOATE LAUDELE, NU TU UN IDIOT CARE POSTEAZA PENTRU PLUS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Este o prezentare foarte frumoasa a clanului RedLine + ca ai filmat totu cum trebuie parca zici ca e in The Fst Five ! Frumos , good work DaniStepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
'UZZi' Posted August 27, 2011 Author Share Posted August 27, 2011 (edited) Milogii din ziua de azi... MUNCA ADEVARATA A FOST A LUI DANI STEPTU SI EL MERITA TOATE LAUDELE, NU TU UN IDIOT CARE POSTEAZA PENTRU PLUS. Prietene in caz ca nu stii eu sunt in colaborare cu el adica il ajut cand filmeaza dar o sa am eu grija sa iei warn mult sau suspend pe o perioada lunga ca sa inveti sa gandesti si apoi sa vorbesti PS: Milog sa i zici lu' maicata sau lu' taicato ai inteles? Edited August 27, 2011 by Smoke ak47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Amuzanta faza cand politaiu din spate intra in cel din fata, si totusi mergeau drept amandoi , nu prea inteleg ce l-a determinat sa intre in celalalat , poate asa e scenariul Frumoasa faza de final. Felicitari pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueRel Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Misto clanul , mai sunt locurii !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akerman Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 (edited) Misto filmul chiar zici ca e ca in nfs nu inteleg ce va pare asa ireal asta e si in nfs Edited August 27, 2011 by Akerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Milogii din ziua de azi... MUNCA ADEVARATA A FOST A LUI DANI STEPTU SI EL MERITA TOATE LAUDELE, NU TU UN IDIOT CARE POSTEAZA PENTRU PLUS. Idiot esti tu . Dani Steptu i-a dat voie sa posteze clipul. El ia + iar Dani laudele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByCorLeoNe Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Milogii din ziua de azi... MUNCA ADEVARATA A FOST A LUI DANI STEPTU SI EL MERITA TOATE LAUDELE, NU TU UN IDIOT CARE POSTEAZA PENTRU PLUS. Prietene in caz ca nu stii eu sunt in colaborare cu el adica il ajut cand filmeaza dar o sa am eu grija sa iei warn mult sau suspend pe o perioada lunga ca sa inveti sa gandesti si apoi sa vorbesti PS: Milog sa i zici lu' maicata sau lu' taicato ai inteles? Idiot esti tu . Dani Steptu i-a dat voie sa posteze clipul. El ia + iar Dani laudele. @GangMike: puteai gasi o alta modalitate de ati exprima nemultumiriile fara sa folosesti expresii jignitoare @Smoke ak47: ai dat dovata de prostie cu acel P.S. @Haose: te bagi in seama ca si musca in cacat, nu vad rostul post-ului Ati merita toti 3 warn up 10%, next time, suspend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts