Jump to content

Intrebari

nEsquik CooL

Recommended Posts

Am schimbat parola la cont si acum imi apare asta si nu ma pot loga imi zice ca parola e incorecta 87322149437513638235_thumb.png

Toate parolele au fost resetate din motive de securitate. Trebuie sa te duci pe b-zone.ro/rpg si sa dai Password Recovery, iar acolo vei introduce nick-name'ul si email'ul pe care e creat contul, iar dupa vei obtine o parola noua. Apoi, o poti schimba dupa bunul plac, in joc. Bafta!

Salut. In primul rand sa stii ca puteai posta in topicul special pentru intrebari si nelamuriri.

Pentru a-ti rezolva problema trebuie sa te duci aici, la nume scrii numele contului tau iar la e-mail numele id-ului tau de mess pe care ti-ai pus contul.

In caz ca nu mai stii parola adresei pe care este trecut contul, trimiti PM unui RPG team cu explicatii si dovezi cum ca esti tu proprietarul contului.

RPG-Team: Liquid ; Andrei ; Kaiac ; Kip ; Mastertrap21 ; Spawn.

Sper ca te-am ajutat, bafta.

am fost acolo si am pus nick-ul si parola contului dar imi zice ca mailul a fost trimis cu succes return to b-zone/rpg am intra pe mail si tot nu am nici un mesaj cu parola

help am avut lvl 8 si bani vreo 800k help plz 79233572720256907536_thumb.gif

Inseamna ca esti nerabdator,ai asteptat minim 10 minute? Incearca mai tarziu daca nu il trimite,apropo,in mail sa cauti si la spam.

Am asteptat deja vreo 20 minute si tot nu vine nici e pagina aia numic nici e mail :(

care ma poate ajuta sa ii zis nick email si sa ma ajute plzz

am mai asteptat 15 minute tot numi apare nimik =(

pot perde contu din cauza asta :-?

nu e nimic deja de o ora jumate nu e nimik dar am incercat de mai multe ori o data in 20 minute sa dau recovery pasword

dami messul tau sau skype si ajutama iti zic nick si email si uite plz ajutama dar sa nu imi furi contu apoi te rog

Adauga andreidnu pe mess si te ajut eu.

se trimite dar numi apare sami schimb parola and nu am asteptat 10 minute ca tremur ma tem sa nul pird adica contu spam unde e aia

Am asteptat deja vreo 20 minute si tot nu vine nici e pagina aia numic nici e mail :(

care ma poate ajuta sa ii zis nick email si sa ma ajute plzz

am mai asteptat 15 minute tot numi apare nimik =(

+10% warn pe forum,posturi la gramada.

Problema e rezolvata,closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.