Jump to content

Nokia 703

Stone
 Share

Recommended Posts

Nokia 703

Nokia Sea Ray, telefonul prototip prezentat de CEO-ul Stephen Elop într-un filmulet adresat angajatilor companiei pe care o conduce, a reapărut într-un clip de prezentare sub denumirea Nokia 703.

45700394764955190622.jpg

Cu un aspect asemănător modelului Nokia N9, după care a fost modelat şi prototipul Sea Ray, Nokia 703 este în mod oficial primul smartphone cu sistem de operare Windows Phone Mango.

Din puţinele informaţii disponibile, aflăm că Nokia 703 este echipat cu un ecran capacitiv de 3.7 inch, 8GB memorie internă şi 512MB memorie RAM. Pe spatele carcasei din plastic policarbonat cu design monobloc se află o cameră foto de 5MP, capabilă de captură video la rezoluţie 720p, cu 30 de cadre pe secundă.

Nivelul de echipare încadrează terminalul Nokia 703 în gama midrange, alături de alte modele smartphone cu sistem de operare Symbian Belle, cum ar fi Nokia 700 şi 701.

Printre informaţiile dezvăluite în materialul de prezentare avem şi o posibilă dată de lansare - 27 noiembrie. Mai multe informaţii oficiale ar putea veni însă cu ocazia evenimentului Nokia World 2011 , programat să aibă loc la Londra în perioada 26 - 27 octombrie.

Sursa:

go4it

•  
  • Design : 48244263134141623634.gif48244263134141623634.gif

Detali

- Telefonul Nokia 703 este un telefon simplu , pentru cei care le place simplitatea .

- Asteptam pentru mai multe detali despre telefon .

- Cine doreste un telefon adevarat poate sa isi ia Nokia c6-01 sau un HTC

Mai multe detali despre telefon

E oficial! Au aparut imagini mai detaliate cu primul smartphone Nokia ce va rula pe sistemul de operare Windows Phone 7. Recunosc ca eu astazi nu prea am avut acces la computer si probabil unii dintre voi ati aflat aceasta informatie inaintea mea, dar primul smartphone de la Nokia (ce poarta numele de cod Sea Ray) este un subiect despre care nu pot sa nu scriu pe GSMRo.ro, nu ? Videoclipul de mai jos se zvoneste a fi realizat intr-o fabrica din Hong Kong, China … ma rog, nu se stie exact … videoclip in care putem observa o prezentare rapida a primului telefon “destept” de la Nokia ce va functiona “la brat” cu sistemul de operare Windows Phone 7 – Microsoft.

Iata cum va arata sistemul de operare Windows Phone pe Nokia Sea Ray.

De fapt, Nokia Sea Ray despre care scriam cu aproximativ o luna in urma aici (stiti voi … treaba aia cu “sa nu faca poze nimeni” zisa de Stephen Elop ) va rula pe cea mai noua versiune de Windows Phone, respectiv Windows Phone 7.5 Mango despre care am scris tot cu vreo luna in urma aici. Momentan, ce veti vedea in videoclipul de mai jos nu este decat o versiune de Windows Phone RTM (build 7710, mai exact) instalata pe Nokia Sea Ray – deci clar, nu avem in fata varianta finala, pregatita de comercializare. Cu siguranta nu va fi diferenta mare intre ce vedeti acum si ce veti vedea pe piata – eu din ce observ, il cam vad gata de lansare dupa mici retusuri si corectari de potentiale bug-uri software. Cat de despre data de lansare si alte detalii, cei de la Nokia si Microsoft sunt destul de secretosi si evita sa ne spuna o data exacta (probabil aplica tehnica de marketing Apple cu lansarea iPhone 5 ), dar am “un feeling” ca in toamna asta se vor intampla multe . Voi ce parere aveti despre Nokia Sea Ray, telefon care incepe a se contura ca primul smartphone Nokia cu Windows Phone?

Video

Link :

Edited by RF MrBIG

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.