Stone Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 HTC Ruby La prima vedere designul lui HTC Ruby nu spune prea multe şi ne duce chiar cu gândul la un model mid-end, dar nu este cazul, după cum arată specificaţiile sale, tocmai apărute pe web. Iată şi câteva imagini proaspete cu acest device: HTC Ruby foloseşte un procesor dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM şi memorie internă de 16 GB, toate acestea fiind uşoare upgrade-uri pentru dotările hardware ale lui Sensation. Suntem încântaţi în special de memoria internă, capitolul la care HTC nu a stat prea bine în cazul lui EVO 3D şi Sensation, oferind utilizatorilor doar 1 GB de stocare. Revenind la Ruby, terminalul sosește cu un ecran qHD de 4.3 inchi şi o cameră de 8 megapixeli, iar foarte ciudat e faptul că, după cum se observă şi în imagini interfaţa HTC Sense lipseşte de pe acest model şi avem la dispoziţie doar Android în varianta stock. Zvonurile afirmă totuşi că HTC Ruby va fi lansat cu interfaţa Sense 3.5, care va veni în completarea lui Android 2.3 Gingerbread. Se pare că vom vedea acest model anunţat cât de curând. Sursa: mobilissimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 La prima vedere designul lui HTC Ruby nu spune prea multe şi ne duce chiar cu gândul la un model mid-end, dar nu este cazul, după cum arată specificaţiile sale, tocmai apărute pe web. Iată şi câteva imagini proaspete cu acest device: HTC Ruby foloseşte un procesor dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM şi memorie internă de 16 GB, toate acestea fiind uşoare upgrade-uri pentru dotările hardware ale lui.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoNNeR Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Imi place cum arata, cam la fel ca celeltalte... Oricum imi place, l-am si incercat, chiar il recomand . Good Job ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts